Nachopelti varrasleivästä
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Vähän terveellisempi, mutta rapsakka nachopellin suomalainen versio syntyy kätevästi murennetusta varrasleivästä. Nam!
Ainekset
6 annosta
1/2 pkt (à 500 g) | Linkosuon varrasleipää tai |
1 rs (300 g) | tai |
1 rkl | rypsiöljyä tai |
1 tl | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
1 (50 g) | punasipuli tai |
1 (100 g) | tai |
1 tlk (390 g) | tai |
1 ps (150 g) | tai |
1 dl | tai |
1 rs (250 g) | tai |
1 ruukku | (lehti)persiljaa tai |
1 | limetti tai |
1 | avokado tai |
Lisäksi | |
---|---|
1 prk (150 g) | tai |
Valmistus
alle 30 min
Murenna varrasleivät suupaloiksi leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille.
Ruskista jauheliha rasvassa paistinpannussa ja lisää paprikajauhe, suola ja pippuri. Paista vielä hetki.
Leikkaa sipuli renkaiksi ja paprika suikaleiksi.
Levitä leipäpaloille tomaattimurska, jauheliha, sipuli ja paprika. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10 minuuttia, kunnes juusto saa väriä.
Kuumenna maissi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Leikkaa tomaatit neljään osaan. Hienonna lehtipersilja. Sekoita tomaatit, maissit ja persilja. Purista joukkoon puolikkaan limetin mehu.
Levitä tomaattiseos paistoksen päälle ja koristele ruoka jäljelle jääneellä limetillä ja viipaloidulla avokadolla. Tarjoa nachopelti ranskankerman kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta