Hyppää sisältöön
Nachopelti varrasleivästäTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Video

Nachopelti varrasleivästä

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Vähän terveellisempi, mutta rapsakka nachopellin suomalainen versio syntyy kätevästi murennetusta varrasleivästä. Nam!

    Ainekset

    6 annosta

    Lisäksi

    Ravintosisältö

    • Energia
      885 kJ / 210 kcal
    • Rasva
      10,8 g
    • josta tyydyttynyttä
      4,7 g
    • Hiilihydraatit
      14,9 g
    • josta sokereita
      3,5 g
    • Proteiini
      10,8 g
    • Suola
      0,9 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Murenna varrasleivät suupaloiksi leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille.
    2. Ruskista jauheliha rasvassa paistinpannussa ja lisää paprikajauhe, suola ja pippuri. Paista vielä hetki.
    3. Leikkaa sipuli renkaiksi ja paprika suikaleiksi.
    4. Levitä leipäpaloille tomaattimurska, jauheliha, sipuli ja paprika. Ripottele pinnalle juustoraaste.
    5. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10 minuuttia, kunnes juusto saa väriä.
    6. Kuumenna maissi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Leikkaa tomaatit neljään osaan. Hienonna lehtipersilja. Sekoita tomaatit, maissit ja persilja. Purista joukkoon puolikkaan limetin mehu.
    7. Levitä tomaattiseos paistoksen päälle ja koristele ruoka jäljelle jääneellä limetillä ja viipaloidulla avokadolla. Tarjoa nachopelti ranskankerman kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,9 (56 arviota)