• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Gratinoidut simpukat aasialaisittain

Helposti valmistuvat vihersimpukat saavat ylleen aasialaistyyppisen marinadin, jonka jälkeen ne gratinoidaan meheviksi uunissa. Tämäkin resepti vain n. 1,60€/annos*.
Gratinoidut simpukat aasialaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 154 kcal / annos (130g)

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(500 g)Pirkka vihersimpukoita (pakaste)

Marinadi

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Lado jäiset simpukat laakeaan uunivuokaan.
  2. Halkaise chilipalko ja poista siemenet. Hienonna chili ja kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
  3. Lusikoi marinadi simpukoille. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  4. Gratinoi 225-asteisessa uunissa hieman uunin keskitasoa ylempänä 10-15 minuuttia. Tarjoa simpukat heti uunista ottamisen jälkeen esimerkiksi alkupalaksi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 154 kcal644 kJ
  • Proteiinia21,1 g
  • Hiilihydraatteja9,1 g
  • Rasvaa6,41 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille