Hyppää sisältöön
Baot ja punakaalislawTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Video

Baot ja punakaalislaw

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Valmiit baot on helppo lämmittää mikroaaltouunissa tai höyryttämällä. Tarjoa baot raikkaan punakaalislawn ja limemajoneesin kanssa.

    Ainekset

    4 annosta
    • 2 pkt (à 4 kpl/180 g) Itsu hoisin duck bao buneja (pakaste)

    Punakaalislaw

    • 1 (125 g) porkkana
    • 150 g punakaalia
    • 1 rkl paahdettua seesamiöljyä
    • 1 rkl limetinmehua
    • ripaus mustapippuria
    • 1/2 ruukkua tuoretta korianteria hienonnettuna

    Limemajoneesi

    • 1 dl majoneesia
    • 1 tl limetinmehua
    • 1/2 tl limetinkuorta raastettuna

    Lisäksi

    Ravintosisältö

    • Energia
      677 kJ / 161 kcal
    • Rasva
      10,8 g
    • josta tyydyttynyttä
      1 g
    • Hiilihydraatit
      12,3 g
    • josta sokereita
      4,1 g
    • Proteiini
      3,1 g
    • Suola
      0,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Sekoita limemajoneesin ainekset kulhossa.
    2. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi tikuiksi. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita punakaalislawn ainekset ja anna maustua hetki.
    3. Lämmitä baot pakkauksen ohjeen mukaan mikroaaltouunissa tai höyryttämällä. Tarjoa punakaalislawn, limemajoneesin ja srirachan kanssa.
    Voit myös viimeistellä baot paistamalla. Paista höyrytettyjä baoja muutama minuutti kuumalla pannulla öljyssä.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,0 (20 arviota)

    • Herkkusuu
      3 vuotta sitten
      NAM!!!!