Baot ja punakaalislaw
Valmiit baot on helppo lämmittää mikroaaltouunissa tai höyryttämällä. Tarjoa baot raikkaan punakaalislawn ja limemajoneesin kanssa. Noin 3,00€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 4 kpl/180 g)Itsu hoisin duck bao buneja (pakaste)
Punakaalislaw
- 1(125 g)porkkana
- 150gpunakaalia
- 1rklpaahdettua seesamiöljyä
- 1rkllimetinmehua
- ripausmustapippuria
- 1/2ruukkuatuoretta korianteria hienonnettuna
Limemajoneesi
- 1dlmajoneesia
- 1tllimetinmehua
- 1/2tllimetinkuorta raastettuna
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Sekoita limemajoneesin ainekset kulhossa.
- Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi tikuiksi. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita punakaalislawn ainekset ja anna maustua hetki.
- Lämmitä baot pakkauksen ohjeen mukaan mikroaaltouunissa tai höyryttämällä. Tarjoa punakaalislawn, limemajoneesin ja srirachan kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
Voit myös viimeistellä baot paistamalla. Paista höyrytettyjä baoja muutama minuutti kuumalla pannulla öljyssä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kommentoi
NAM!!!!