Hunajamantelit
Tee isompi annos kerralla ja pussita mantelit. Anna makea yllätys lahjaksi! Hunajamantelit sopivat myös juustojen kanssa tarjottavaksi.
6 annostaalle 15 min550 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 2rklsokeria
- ripausPirkka sormisuolaa
Valmistus
alle 15 min- Paahda mantelit valurautapannulla ilman rasvaa. Nosta pannu liedeltä ja ripottele päälle sokeri ja lisää myös hunaja. Nosta pannu takaisin liedelle ja kuumenna hetki sekoittaen. Varo, ettei sokeri pala!
- Levitä seos leivinpaperin päälle jäähtymään ja ripottele päälle hieman suolaa. Anna jäähtyä ja taita mantelit erilleen toisistaan. Tarjoa sellaisenaan tai maustamattoman jogurtin kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit korvata puolet manteleista cashewpähkinöillä. Voit myös rouhia mantelit ja pähkinät karkeaksi rouheeksi ennen paahtamista.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 550 kcal2 300 kJ
- Proteiinia 16,2 g
- Hiilihydraatteja27,3 g
- Rasvaa41,3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi