MarsipaaniTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marsipaani

Marsipaani on helppo valmistaa itse. Marsipaani eroaa mantelimassasta siten, että marsipaaniin käytetään vähemmän manteleita kuin mantelimassaan.

  • alle 5 min

Ainekset

Valmistus

alle 5 min
  1. Hienonna mantelit monitoimikoneessa. Lisää sokeri ja valkuainen (sekä halutessasi pari tippaa manteliaromia). Sekoita tasaiseksi seokseksi.
  2. Pyöritä seoksesta tanko tomusokeria apuna käyttäen. Jaa tanko paloiksi ja käytä esimerkiksi laskiaispullien täytteenä. Säilytä marsipaania jääkaapissa tiiviissä pussissa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat marsipaanista sileämmän, korvaa sokeri noin 200 g tomusokeria.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka kuorittu manteli 150g
    Pirkka kuorittu manteli 150g
    3,09/kpl20,60/kg
  • Pirkka Manteli 200g
    Pirkka Manteli 200g
    2,99/kpl14,95/kg
  • Pirkka Luomu kuorellinen manteli 100g
    Pirkka Luomu kuorellinen manteli 100g
    3,75/kpl37,50/kg
  • Pirkka sokeri 1 kg
    Pirkka sokeri 1 kg
    0,85/kpl
  • Dansukker Taloussokeri 1kg
    Dansukker Taloussokeri 1kg
    0,99/kpl
  • Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    1,35/kpl
  • Pirkka kananmuna 10 kpl/ 580 g
    Pirkka kananmuna 10 kpl/ 580 g
    1,49/kpl2,57/kg
  • Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    2,65/kpl2,60/kg
  • K-Menu kananmunia 10 kpl/580 g
    K-Menu kananmunia 10 kpl/580 g
    1,39/kpl2,40/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua
  • himokokkaaja12.6.2017

    Siis ihan sairaan pahaa💩

  • Mazipansoldaat30.11.2016

    Menikö teillä nytten marsipaanit ja massat sekaisin? Se on marsipaani missä on enemmän manteleita, vähintään 50% Mantelimassa puolestaan vetelää, sokerista mössöä.

  • K-Kuluttajapalvelu30.11.2016

    Mazipansoldaat, kuten reseptin yhteydessä on kerrottu, yleensä mantelimassassa on enemmän mantelia kuin marsipaanissa. Tuotteita voi toki olla valikoimissa erilaisia.