MarsipaaniTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marsipaani

Marsipaani on helppo valmistaa itse. Marsipaani eroaa mantelimassasta siten, että marsipaaniin käytetään vähemmän manteleita kuin mantelimassaan.

  • alle 5 min

Ainekset

Valmistus

alle 5 min
  1. Hienonna mantelit monitoimikoneessa. Lisää sokeri ja valkuainen (sekä halutessasi pari tippaa manteliaromia). Sekoita tasaiseksi seokseksi.
  2. Pyöritä seoksesta tanko tomusokeria apuna käyttäen. Jaa tanko paloiksi ja käytä esimerkiksi laskiaispullien täytteenä. Säilytä marsipaania jääkaapissa tiiviissä pussissa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat marsipaanista sileämmän, korvaa sokeri noin 200 g tomusokeria.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka kuorittu manteli 150g
    Pirkka kuorittu manteli 150g
    2,99/kpl19,93/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka Luomu kuorellinen manteli 100g
    Pirkka Luomu kuorellinen manteli 100g
    3,65/kpl36,50/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka pähkinä-mantelisekoitus 180g
    Pirkka pähkinä-mantelisekoitus 180g
    3,59/kpl19,94/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka sokeri 1 kg
    Pirkka sokeri 1 kg
    0,69/kpl
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Dansukker Taloussokeri 1kg
    Dansukker Taloussokeri 1kg
    0,83/kpl
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    1,35/kpl
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    2,00/kpl1,96/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle K-Menu kananmunia 10 kpl/580 g
    K-Menu kananmunia 10 kpl/580 g
    1,35/kpl2,33/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua
  • himokokkaaja12.6.2017

    Siis ihan sairaan pahaa💩

  • Mazipansoldaat30.11.2016

    Menikö teillä nytten marsipaanit ja massat sekaisin? Se on marsipaani missä on enemmän manteleita, vähintään 50% Mantelimassa puolestaan vetelää, sokerista mössöä.

  • K-Kuluttajapalvelu30.11.2016

    Mazipansoldaat, kuten reseptin yhteydessä on kerrottu, yleensä mantelimassassa on enemmän mantelia kuin marsipaanissa. Tuotteita voi toki olla valikoimissa erilaisia.