MarsipaaniTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marsipaani

  • Valmistusaikaalle 5 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
Marsipaani on helppo valmistaa itse. Marsipaani eroaa mantelimassasta siten, että marsipaaniin käytetään vähemmän manteleita kuin mantelimassaan.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton

Ainekset

1 ps (150 g)
 
tai
2–2 1/2 dl
 
sokeria
tai
1
 
valkuainen
tai

Valmistus

alle 5 min

Hienonna mantelit monitoimikoneessa. Lisää sokeri ja valkuainen (sekä halutessasi pari tippaa manteliaromia). Sekoita tasaiseksi seokseksi.

Pyöritä seoksesta tanko tomusokeria apuna käyttäen. Jaa tanko paloiksi ja käytä esimerkiksi laskiaispullien täytteenä. Säilytä marsipaania jääkaapissa tiiviissä pussissa.

Jos haluat marsipaanista sileämmän, korvaa sokeri noin 200 g tomusokeria. Voit myös maustaa marsipaanin muutamalla tipalla manteliaromia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka kuorittu manteli 150g
    Hinta 2,39/kpl
    15,93/kg
  • Pirkka sokeri 1 kg
    Hinta 1,55/kpl
    1,55/kg
  • Pirkka Luomu kuorellinen manteli 100g
    Hinta 2,99/kpl
    29,90/kg
  • Meira manteli 100g kuorittu
    Hinta 2,99/kpl
    29,90/kg
  • Dansukker Taloussokeri 1kg
    Hinta 1,59/kpl
    1,59/kg
  • K-Menu sokeri 1 kg
    Hinta 1,34/kpl
    1,34/kg
  • Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 g
    Hinta 1,49/kpl
    4,28/kg
  • Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 g
    Hinta 1,69/kpl
    4,14/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,6 (13 arviota)

  • himokokkaaja
    6 vuotta sitten
    Siis ihan sairaan pahaa💩
  • Mazipansoldaat
    7 vuotta sitten
    Menikö teillä nytten marsipaanit ja massat sekaisin? Se on marsipaani missä on enemmän manteleita, vähintään 50% Mantelimassa puolestaan vetelää, sokerista mössöä.
  • K-Kuluttajapalvelu
    7 vuotta sitten
    Mazipansoldaat, kuten reseptin yhteydessä on kerrottu, yleensä mantelimassassa on enemmän mantelia kuin marsipaanissa. Tuotteita voi toki olla valikoimissa erilaisia.