
Marsipaani
- Valmistusaikaalle 5 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Marsipaani on helppo valmistaa itse. Marsipaani eroaa mantelimassasta siten, että marsipaaniin käytetään vähemmän manteleita kuin mantelimassaan.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
1 ps (150 g) | tai |
2–2 1/2 dl | sokeria tai |
1 | valkuainen tai |
Valmistus
alle 5 min
Hienonna mantelit monitoimikoneessa. Lisää sokeri ja valkuainen (sekä halutessasi pari tippaa manteliaromia). Sekoita tasaiseksi seokseksi.
Pyöritä seoksesta tanko tomusokeria apuna käyttäen. Jaa tanko paloiksi ja käytä esimerkiksi laskiaispullien täytteenä. Säilytä marsipaania jääkaapissa tiiviissä pussissa.
Jos haluat marsipaanista sileämmän, korvaa sokeri noin 200 g tomusokeria. Voit myös maustaa marsipaanin muutamalla tipalla manteliaromia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka kuorittu manteli 150gHinta 2,39/kpl15,93/kg
- Pysyvästi edullinenDansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,25/kpl1,25/kg
- Meira manteli 100g kuorittuHinta 2,99/kpl29,90/kg
- Pirkka Luomu kuorellinen manteli 100gHinta 2,99/kpl29,90/kg
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,09/kpl1,09/kg
- K-Menu sokeri 1kgHinta 0,99/kpl0,99/kg
- Plussa-etuPirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gPlussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl3,68/kgIlman Plussa-korttia 1,59/kpl (3,90/kg)
- Pirkka Parhaat ulkokanojen munia M 8kpl/464gHinta 2,19/kpl4,72/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,5(23 arviota)
- alle 5 min
- yli 60 min
- yli 60 min
- alle 15 min
- yli 60 min4,0(4 arviota)
- alle 30 min3,2(64 arviota)
- yli 60 min4,5(27 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (13 arviota)
- himokokkaaja7 vuotta sittenSiis ihan sairaan pahaa💩
- Mazipansoldaat8 vuotta sittenMenikö teillä nytten marsipaanit ja massat sekaisin? Se on marsipaani missä on enemmän manteleita, vähintään 50% Mantelimassa puolestaan vetelää, sokerista mössöä.
- K-Kuluttajapalvelu8 vuotta sittenMazipansoldaat, kuten reseptin yhteydessä on kerrottu, yleensä mantelimassassa on enemmän mantelia kuin marsipaanissa. Tuotteita voi toki olla valikoimissa erilaisia.