Italianpata uunissa
Italianpata valmistuu helposti ja nopeasti ateria-aineksista. Paista se meheväksi uunissa ja tuunaa porkkanaraasteella, juustoraasteella sekä basilikalla! Noin 2,10€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa (10 %)
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
- 1(110 g)porkkana
- 1ps(150 g)Blå Band italian pata ateria-aineksia
- 6dlkiehuvaa vettä
- 1/2ps(á 150 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Lisäksi
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 30 min- Ruskista jauheliha pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Kuori porkkana ja raasta karkeaksi raasteeksi.
- Kaada ateria-ainekset uunivuokaan. Lisää myös jauheliha, porkkanaraaste ja kiehautettu vesi. Sekoita tasaiseksi. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Anna vetäytyä muutaman minuutin ajan ennen tarjoamista. Viimeistele basilikanlehdillä.
Kommentoi