Täytetyt paprikat
Mehevä uunipaprikoiden täyte syntyy helposti valmisriisiseoksesta, vuohenjuustosta ja savukalkkunaviipaleista. Noin 3,10€/annos*
- 4-6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4-6 annosta
- 5(700 g)punaista tai keltaista pientä paprikaa
- 1pkt(200 g)Pirkka savusaunakalkkunaa viipaleina
- 1ps(250 g)Uncle Ben's Välimeren valmisriisiä
- 1prk(150 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustokuutioita
- 1/2prk(à 150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1dlkermaa tai ruokakermaa
Lisäksi
- 1/2prk(à 150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- miniversoja koristeluun
Valmistus
30 - 60 min- Pese ja halkaise paprikat pituussuunnassa. Poista valkoinen siemenosa.
- Leikkaa savukalkkuna ohuiksi suikaleiksi.
- Yhdistä kulhossa valmisriisi, valutetut vuohenjuustokuutiot, ranskankerma, kerma, currytahna sekä savukalkkuna. Jaa seos uunipellille leivinpaperille asetettujen paprikanpuolikkaiden sisään.
- Paista paprikanpuolikkaita uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes täytteen pinta on saanut kaunista paistoväriä ja paprikanpuolikkaat ovat kuumia ja pehmenneet.
- Viimeistele ennen tarjoamista ranskankermalla ja miniversoilla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi huonot maku, tein mitä ohjeissa mukaan mut maku huono.. en suosittele
Hieno ja helpporuoka. Jäin vaan ihmettelemään sitä että mitä niille kalkkunansiivuille tehdään, ne ku jäi siivutettuina pöydälle. En ainakaan tihrusilmilläni löytänyt ohjetta mitä niille tehdään
Kalkkuna, kiitos huomiostasi! Kalkkuna tulee täytteeseen muiden aineksien kanssa. Korjaamme reseptin.