Jättikatkarapu-caesar
Jättikatkarapu-caesar sopii tarjottavaksi alkupalaksi tai vaikkapa brunssilla!
2 annostaalle 30 min122 kcal / 100 g
Ainekset
2 annosta
- 1pkt(250 g)kuorittuja, raakoja tiikerikatkarapuja (pakaste)
- 1valkosipulinkynsi
- 1rklöljyä
- 1rklsitruunanmehua
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- tuoretta oreganoa
Valmistus
alle 30 min- Sulata tiikerikatkaravut pakkauksen ohjeen mukaan kylmässä vedessä, valuta ja kuivaa talouspaperilla.
- Hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannussa, lisää valkosipuli ja katkaravut. Kypsennä katkarapuja käännellen keskilämmöllä 2-3 minuuttia, kunnes katkaravut muuttuvat läpikuultamattomiksi ja punertaviksi. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle runsaasti hienonnettua oreganoa.
- Sekoita kastike ja juustoraaste salaatin joukkoon. Nosta päälle ravut. Viimeistele salaatti leipäkrutongeilla.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 122 kcal509 kJ
- Proteiinia 6,95 g
- Hiilihydraatteja3,64 g
- Rasvaa9,25 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi