• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Jättikatkarapu-caesar

Jättikatkarapu-caesar
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 30 min
  • 122 kcal / 100 g

Ainekset

2 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata tiikerikatkaravut pakkauksen ohjeen mukaan kylmässä vedessä, valuta ja kuivaa talouspaperilla.
  2. Hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannussa, lisää valkosipuli ja katkaravut. Kypsennä katkarapuja käännellen keskilämmöllä 2-3 minuuttia, kunnes katkaravut muuttuvat läpikuultamattomiksi ja punertaviksi. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle runsaasti hienonnettua oreganoa.
  3. Sekoita kastike ja juustoraaste salaatin joukkoon. Nosta päälle ravut. Viimeistele salaatti leipäkrutongeilla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 122 kcal509 kJ
  • Proteiinia6,95 g
  • Hiilihydraatteja3,64 g
  • Rasvaa9,25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu