• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustolohi

Vuohenjuustolohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 139 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Pinnalle

    • sitruunamelissaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Nosta filee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta sitruunanmehulla, sitruunankuoriraasteella ja pippurilla. Paista 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.
  2. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää tomaatit, kaprikset, mausteet ja hienonnettu sitruunamelissa. Kuumenna.
  4. Levitä tomaattiseos lohen päälle. Viipaloi tai kuutioi vuohenjuusto ja lisää se tomaattiseoksen päälle. Jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes juusto hieman sulaa ja kala on kypsää. Ripottele päälle runsaasti sitruunamelissaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal581 kJ
  • Proteiinia11,7 g
  • Hiilihydraatteja2,22 g
  • Rasvaa9,31 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1