Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Espanjalainen makkara-perunasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Espanjalainen makkara-perunasalaatti

Ruokaisa makkara-perunasalaatti maistuu monessa tilaisuudessa.

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Lohko tomaatit. Leikkaa sipulit lehdenohuiksi viipaleiksi. Vatkaa oliiviöljy, sitruunamehu ja mausteet kastikkeeksi. Kaada sipuliviipaleille.
  2. Lisää päälle tomaattilohkot, persilja ja oregano. Sekoita joukkoon kokonaiset mustat oliivit ja paloitellut cocktailkurkut. Anna maustua kylmässä.
  3. Leikkaa kuorittu makkara ohuiksi lanteiksi. Paahda makkarat pannulla molemmin puolin rapeiksi. Nosta makkarat kulhoon ja pidä kuumina.
  4. Leikkaa perunat lohkoiksi. Paista ne pannulla makkaran rasvassa rapeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää makkarat pannulle ja kuumenna vielä.
  5. Revi salaatti laakealle vadille, levitä päälle puolet perunoista, makkaroista ja tomaattisalaatista. Lisää toinen kerros samassa järjestyksessä. Tarjoa salaatti haaleana leivän kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille22 arvostelua
  • Nopeasti valmista28.7.2022

    Kesän ykkösherkku illanistujaisissa, saunan jälkeen. Päivällä voi tehdä alkuvalmistelut, mm keitän perunat melkein kypsiksi. Näin saa illalla nopeammin valmista 🤩