• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Espanjalainen makkara-perunasalaatti

Espanjalainen makkara-perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 295 kcal / annos (255g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Lohko tomaatit. Leikkaa sipulit lehdenohuiksi viipaleiksi. Vatkaa oliiviöljy, sitruunamehu ja mausteet kastikkeeksi. Kaada sipuliviipaleille.
  2. Lisää päälle tomaattilohkot, persilja ja oregano. Sekoita joukkoon kokonaiset mustat oliivit ja paloitellut cocktailkurkut. Anna maustua kylmässä.
  3. Leikkaa makkara ohuiksi lanteiksi. Paahda makkarat pannulla molemmin puolin rapeiksi. Nosta makkarat kulhoon ja pidä kuumina.
  4. Leikkaa perunat lohkoiksi. Paista ne pannulla makkaran rasvassa rapeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää makkarat pannulle ja kuumenna vielä.
  5. Revi salaatti laakealle vadille, levitä päälle puolet perunoista, makkaroista ja tomaattisalaatista. Lisää toinen kerros samassa järjestyksessä. Tarjoa salaatti haaleana leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 255g100 g

  • 295 kcal1 240 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja20 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3