• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-artisokkapasta

Broileri-artisokkapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 445 kcal / annos (315g)

Ainekset

4 annosta

Päälle

    • parmesaania raastettuna tai lastuina

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista broilerit kypsiksi rasvassa pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja siirrä hetkeksi sivuun.
  2. Halkaise artisokansydämet. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehu.
  3. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Hienonna kuorittu valkosipuli. Kuullota sipulit rasvassa pannulla. Lisää artisokat pannulle kuullottumaan hetkeksi. Sekoita joukkoon ruokakerma, vesi ja sitruunankuoriraaste, ja -mehu.
  4. Paloittele broilerit, lisää ne kastikkeen joukkoon ja kiehauta. Mausta hienonnetulla oreganolla.
  5. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa välittömästi kastikkeen kanssa. Ripottele annosten päälle parmesaaniraastetta tai -lastuja.

Ravintosisältö perannos 315g100 g

  • 445 kcal1 860 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja38 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3