Jauhelihatortillat
Jauhelihatortillat valmistuvat alle vartissa eli ovat todellista pikaruokaa. Noin 2,00€/kpl*
8 kplalle 15 min130 kcal / 100 g (240g)
Ainekset
8 kpl
- 1pkt(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa (17 %)
- 1 1/2dlvettä
- 1ps(28 g)Pirkka tacomausteseosta
- 1ps(450 g)Pirkka papusekoitusta (pakaste)
- 1(200 g)keltainen tai punainen paprika
- 1pkt(8 kpl)Pirkka täysjyvävehnätortilloja
Lisäksi
- 1ps(100 g)jääsalaattia
- 1rs(250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
- 1(260 g)Pirkka syöntikypsä avokado
- 1tlk(230 g)Pirkka vahvaa tacokastiketta
- tuoretta korianteria
Valmistus
alle 15 min- Ruskista jauheliha paistokasarissa omassa rasvassaan. Lisää mausteseos ja vesi. Hauduta noin 5 minuuttia.
- Siirrä jauheliha kulhoon ja paista pakastevihannekset samassa paistokasarissa. Lisää tarvittaessa tilkka öljyä.
- Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha. Leikkaa tomaatit neljään osaan.
- Kuumenna tortillat pakkauksen ohjeen mukaan mikrossa. Täytä tortillat jauhelihalla, kasviksilla, tacokastikkeella ja korianterilla. Kääräise rullalle ja nauti heti.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Tortilla pysyy paremmin koossa, kun kääräiset sen päälle palan foliota tai servetin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 130 kcal543 kJ
- Proteiinia 6,7 g
- Hiilihydraatteja12,6 g
- Rasvaa6,41 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Vaihdoin jauhelihan tummaan soijarouheeseen. Mökillä kun ollaan niin korvaan aina jauhelihan soijarouheella. Soija toimii hyvin tässäkin reseptissä. Kaksi desiä rouhetta, neljä desiä vettä, kasvisliemikuutio, tabascoa, mausteita mielen mukaan. Keitetään miedolla lämmöllä niin kauan että rouhe on imeytynyt veteen. Paistetaan jauhelihan tapaan sipulin ja valkosipulin kera.
Hyvät receptit! Maistuu hyvältä!
NAM! erittäin hyvää sapuskaa, TYKKÄÄN :P :)