Hyppää sisältöön
Texmex-salaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Texmex-salaatti

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
Texmex-tyylinen jauheliha-nachosalaatti on helppo valmistaa. Texmex-salaatti sopii hyvin esimerkiksi illanistujaisiin tai piknikille.
  • Gluteeniton

Ainekset

6 annosta
1 pkt (400 g)
 
tai
1/2 ps (à 28 g)
 
tai
1/2 dl
 
vettä
tai
1/2 kerää (250 g)
 
jäävuorisalaattia
tai
1 rs (250 g)
 
tai
1 (200 g)
 
keltainen paprika
tai
1/2 (100 g)
 
kurkkua
tai
1 (70 g)
 
punasipuli
tai
2 dl (100 g)
 
Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta
tai
1 ps (200 g)
 
tai
 
korianteria tai persiljaa hienonnettuna
tai

Kastike

1 tlk (200 g)
 
tai
1 dl
 
tai

Ravintosisältö

Energia
765 kJ / 184 kcal
Rasva
11 g
josta tyydyttynyttä
4,9 g
Hiilihydraatit
11,2 g
josta sokereita
2,8 g
Proteiini
9,1 g
Suola
0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Lisää mausteseos ja vesi. Hauduta noin 5 minuuttia.
Revi salaatti laakealle vadille. Lohko tai puolita tomaatit. Kuutioi paprika ja kurkku. Kuori sipuli, puolita ja viipaloi se.
Levitä kasvikset ja juustoraaste salaattipedille. Murskaa noin 1/4 maissilastuista ja lisää ne salaatin päälle. Ripottele pinnalle korianteria tai persiljaa. Lisää lopuksi lämmin jauheliha.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa kastike ja loput maissilastut erikseen salaatin kanssa.
Vinkki! Voit korvata tomaatit tai paprikan esimerkiksi maissilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta