Texmex-salaatti
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Texmex-tyylinen jauheliha-nachosalaatti on helppo valmistaa. Texmex-salaatti sopii hyvin esimerkiksi illanistujaisiin tai piknikille.
- Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
1 pkt (400 g) | tai |
1/2 ps (à 28 g) | tai |
1/2 dl | vettä tai |
1/2 kerää (250 g) | jäävuorisalaattia tai |
1 rs (250 g) | tai |
1 (200 g) | keltainen paprika tai |
1/2 (100 g) | kurkkua tai |
1 (70 g) | punasipuli tai |
2 dl (100 g) | Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta tai |
1 ps (200 g) | tai |
korianteria tai persiljaa hienonnettuna tai | |
Kastike | |
---|---|
1 tlk (200 g) | tai |
1 dl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 765 kJ / 184 kcal |
Rasva | 11 g |
josta tyydyttynyttä | 4,9 g |
Hiilihydraatit | 11,2 g |
josta sokereita | 2,8 g |
Proteiini | 9,1 g |
Suola | 0,5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Lisää mausteseos ja vesi. Hauduta noin 5 minuuttia.
Revi salaatti laakealle vadille. Lohko tai puolita tomaatit. Kuutioi paprika ja kurkku. Kuori sipuli, puolita ja viipaloi se.
Levitä kasvikset ja juustoraaste salaattipedille. Murskaa noin 1/4 maissilastuista ja lisää ne salaatin päälle. Ripottele pinnalle korianteria tai persiljaa. Lisää lopuksi lämmin jauheliha.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa kastike ja loput maissilastut erikseen salaatin kanssa.
Vinkki! Voit korvata tomaatit tai paprikan esimerkiksi maissilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta