Video
Persimonhillo
- Annosmäärä1 annos
- Valmistusaikayli 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Makea persimonhillo on ihana makupari juustoille. Hillo saa lisämakua tuoreesta timjamista.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
1 annos
- 1 kg (7–8 kpl) kypsiä persimoneja
- 3 dl hillosokeria
- 1/2 dl sitruunanmehua
- 1/2 dl vettä
- 2–3 timjamin oksaa
Lisäksi
- 1 pkt (150 g) Castello Creamy White valkohomejuustoa
- 1 pkt (150 g) Castello Creamy Blue sinihomejuustoa
- persimoneja
- tuoretta timjamia
Ravintosisältö
- Energia743 kJ / 178 kcal
- Rasva7,3 g
- josta tyydyttynyttä4,6 g
- Hiilihydraatit24,4 g
- josta sokereita24,4 g
- Proteiini2,8 g
- Suola0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Kuori persimonit ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
- Pane persimonit, hillosokeri, sitruunanmehu ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10–15 minuuttia, kunnes persimonit ovat pehmenneet. Lisää timjamit ja jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia. Jos pinnalle on kertynyt vaahtoa, kuori se pois lusikalla tai reikäkauhalla.
- Anna hillon jäähtyä hetki. Poista timjamit. Halutessasi voit soseuttaa hilloa sauvasekoittimella.
- Purkita hillo pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kannet heti. Säilytä jääkaapissa. Tarjoa persimonhillo juustojen kanssa. Koristele juustolautanen persimonilla ja timjamilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(115 arviota)
- 30 - 60 min4,2(33 arviota)
- alle 5 min3,8(43 arviota)
- 30 - 60 min3,9(44 arviota)
- yli 60 min4,2(84 arviota)
- yli 60 min3,9(126 arviota)
- yli 60 min3,9(159 arviota)
- yli 60 min3,9(223 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (62 arviota)
- Maiskis5 kuukautta sittenAivan ihanaa!
- Ssom6 kuukautta sittenHyvää tuli