Hyppää sisältöön
PersimonhilloTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Video

Persimonhillo

  • Annosmäärä1 annos
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Makea persimonhillo on ihana makupari juustoille. Hillo saa lisämakua tuoreesta timjamista.
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

1 annos
  • 1 kg (7–8 kpl) kypsiä persimoneja
  • 3 dl hillosokeria
  • 1/2 dl sitruunanmehua
  • 1/2 dl vettä
  • 2–3 timjamin oksaa

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    743 kJ / 178 kcal
  • Rasva
    7,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    4,6 g
  • Hiilihydraatit
    24,4 g
  • josta sokereita
    24,4 g
  • Proteiini
    2,8 g
  • Suola
    0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori persimonit ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
  2. Pane persimonit, hillosokeri, sitruunanmehu ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10–15 minuuttia, kunnes persimonit ovat pehmenneet. Lisää timjamit ja jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia. Jos pinnalle on kertynyt vaahtoa, kuori se pois lusikalla tai reikäkauhalla.
  3. Anna hillon jäähtyä hetki. Poista timjamit. Halutessasi voit soseuttaa hilloa sauvasekoittimella.
  4. Purkita hillo pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kannet heti. Säilytä jääkaapissa. Tarjoa persimonhillo juustojen kanssa. Koristele juustolautanen persimonilla ja timjamilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,2 (62 arviota)

  • Maiskis
    5 kuukautta sitten
    Aivan ihanaa!
  • Ssom
    6 kuukautta sitten
    Hyvää tuli