Juhlabrie
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Bire-juustosta saa juhlavamman, kun se päällystetään ja koristellaan rypäleillä, kiiveillä ja pähkinöillä.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
1 (500 g) | Coeur de Lion briejuusto tai |
n. 250 g | vihreitä viinirypäleitä tai |
2 - 3 | kiiviä tai |
Kandeeratut pähkinät | |
---|---|
1 dl | tai |
1 dl | tai |
1/2 dl | sokeria tai |
1 rkl | hunajaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Valmista ensin pähkinät. Puolita cashewpähkinät pitkittäin ja rouhi pekaanipähkinät karkeaksi rouheeksi. Paahda vain cashewpähkinöitä valurautapannulla ilman rasvaa, kunnes ne ovat kauniin värisiä. Kaada pähkinät lautaselle.
Sulata sokeri kuivalla pannulla ja anna sen paahtua kauniin ruskeaksi. Varo, ettei sokeri pala. Lisää cashew- ja pekaanipähkinät sekä hunaja sekoittaen. Kaada pähkinät leivinpaperin päälle ja anna niiden jäähtyä. Irrota pähkinät käsin toisistaan.
Halkaise rypäleet ja poista siemenet tarvittaessa. Kuori ja paloittele kiivit.
Koristele huoneenlämpöinen brie rypäleillä, kiiveillä ja kandeeratuilla pähkinöillä. Tarjoa loput pähkinät erikseen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,2(36 arviota)
- alle 30 min1,0(1 arvio)
- alle 30 min3,5(12 arviota)
- alle 15 min2,5(2 arviota)
- alle 15 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min
Arvostele resepti
ka. 4,0 (1 arvio)