Pähkinäinen pashajälkiruoka
Valmista herkullinen pähkinäinen pashajälkiruoka pääsiäisaterian jälkiruoaksi.
6 annostaalle 30 min300 kcal / annos (120g)
Ainekset
6 annosta
- 125gpähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä
- 1sitruunan raastettu kuori
- 2rklsitruunan mehua
- 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta vispikermaa
- 1tlk(250 g)Pirkka laktoositonta maitorahkaa
- 3/4dlsokeria
- 1tlvanilliinisokeria
Koristeluun
- viinirypäleitä
- ananaskirsikoita
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa pähkinät ja kuivatut hedelmät karkeaksi rouheeksi. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista puolikkaasta mehu. Vatkaa kerma kevyesti vaahdoksi.
- Sekoita rahkaan pähkinä-hedelmärouhe. Mausta seos sokerilla, vanilliinisokerilla, sitruunanmehulla ja raastetulla sitruunan kuorella. Lisää viimeiseksi kermavaahto.
- Pane pashajälkiruoka tarjolle annosmaljoihin tai jalalliseen lasikulhoon. Koristele vihreillä viinirypäleillä ja ananaskirsikoilla. Tarjoa kylmänä.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 120g100 g
- 300 kcal1 260 kJ
- Proteiinia 7 g
- Hiilihydraatteja24 g
- Rasvaa20 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi