• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pähkinäinen pashajälkiruoka

Valmista herkullinen pähkinäinen pashajälkiruoka pääsiäisaterian jälkiruoaksi.
Pähkinäinen pashajälkiruoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 300 kcal / annos (120g)

Ainekset

6 annosta

Koristeluun

    • viinirypäleitä
    • ananaskirsikoita

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa pähkinä-hedelmäsekoitus karkeaksi rouheeksi. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista puolikkaasta mehu. Vatkaa kerma kevyesti vaahdoksi.
  2. Sekoita rahkaan pähkinä-hedelmärouhe. Mausta seos sokerilla, vanilliinisokerilla, sitruunanmehulla ja raastetulla sitruunan kuorella. Lisää viimeiseksi kermavaahto.
  3. Pane pashajälkiruoka tarjolle annosmaljoihin tai jalalliseen lasikulhoon. Koristele vihreillä viinirypäleillä ja ananaskirsikoilla. Tarjoa kylmänä.

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja24 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille