• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pähkinäinen pashajälkiruoka

Valmista herkullinen pähkinäinen pashajälkiruoka pääsiäisaterian jälkiruoaksi.
Pähkinäinen pashajälkiruoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 300 kcal / annos (120g)

Ainekset

6 annosta

Koristeluun

    • viinirypäleitä
    • ananaskirsikoita

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa pähkinä-hedelmäsekoitus karkeaksi rouheeksi. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista puolikkaasta mehu. Vatkaa kerma kevyesti vaahdoksi.
  2. Sekoita rahkaan pähkinä-hedelmärouhe. Mausta seos sokerilla, vanilliinisokerilla, sitruunanmehulla ja raastetulla sitruunan kuorella. Lisää viimeiseksi kermavaahto.
  3. Pane pashajälkiruoka tarjolle annosmaljoihin tai jalalliseen lasikulhoon. Koristele vihreillä viinirypäleillä ja ananaskirsikoilla. Tarjoa kylmänä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja24 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille