Vuohenjuustopäärynät
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Vuohenjuustopääryn ät yhdistävät juuston ja hedelmät maukkaalla tavalla. Alle puolessa tunnissa syntyvä jälkiruoka on parhaimmillaan lämpimänä.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 (n. 450 g) | kookasta päärynää tai |
n. 4 rkl | hunajaa tai |
1 pkt (200 g) | Pirkka Parhaat vuohenmaitojuustoa tai |
15 g | tai |
3–4 rkl | granaattiomenan siemeniä tai |
Valmistus
alle 30 min
Halkaise hyvin pestyt päärynät ja koverra siemenkota pois pikkulusikalla, jolloin jokaiseen puolikkaaseen syntyyn syvennys. Poista myös siemenkodan ja kannan välinen kuituosa. Leikkaa pyöreästä puolesta pala pois, jotta puolikkaat pysyvät vakaasti paikallaan.
Lado päärynät uuninkestävään vuokaan ja täytä siemenkolo ja kanta hunajalla. Peitä päärynöiden leikkauspinnat vuohenjuustoviipaleilla. Muotoile juustoviipale varovasti käsin painamalla päärynän kokoiseksi.
Rouhi pinnalle pekaanipähkinät. Kuorruta 250-asteisessa uunissa 8–10minuuttia.
Koristele granaattiomenan siemenillä ja tarjoa lämpimänä jälkiruoaksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,0(5 arviota)
- alle 15 min4,7(101 arviota)
- alle 30 min4,0(1 arvio)
- alle 30 min3,9(117 arviota)
- alle 30 min4,2(36 arviota)
- alle 30 min4,5(45 arviota)
- 30 - 60 min3,8(15 arviota)
- yli 60 min3,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (12 arviota)