• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vuohenjuustopäärynät

Vuohenjuustopäärynät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 333 kcal / annos (180g)

Ainekset

4 annosta
    • 2(n. 450 g)kookasta päärynää
    • n. 4rklhunajaa
    • 4viipaletta(n. 200 g) isoa valkohomepintaista
    • vuohenmaitojuustoa (Riblaire)

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise hyvin pestyt päärynät ja koverra siemenkota pois pikkulusikalla, jolloin jokaiseen puolikkaaseen syntyyn syvennys. Poista myös siemenkodan ja kannan välinen kuituosa. Leikkaa pyöreästä puolesta pala pois, jotta puolikkaat pysyvät vakaasti paikallaan.
  2. Lado päärynät uuninkestävään vuokaan ja täytä siemenkolo ja kanta hunajalla. Peitä päärynöiden leikkauspinnat vuohenjuustoviipaleilla. Muotoile juustoviipale varovasti käsin painamalla päärynän kokoiseksi.
  3. Rouhi pinnalle pecanpähkinät. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Tarjoa lämpimänä jälkiruoaksi.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 333 kcal1 390 kJ
  • Proteiinia6,8 g
  • Hiilihydraatteja30,2 g
  • Rasvaa17,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu