Juustokuorrutetut sipulinpuolikkaatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Juustokuorrutetut sipulinpuolikkaat

Juustokuorrutteisien sipulinpuolikkaiden pintaan jätetään ohut kerros kuorta. Sipulit sujautetaan kuoresta suuhun ja kuori jätetään syömättä. Noin 0,55€/annos*

  • 6-8 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6-8 annosta
    • 500gpieniä punasipuleita
    • suolaa
    • 1-2rkltuoretta timjamia hienonnettuna
    • rouhittua mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista sipuleita uloimmat kuoret, mutta jätä kuorta ohuelti sipuleiden pintaan. Halkaise sipulit pitkittäin ja laita leivinpaperin päälle pellille.
  2. Paahda uunin yläosassa 200 asteessa 10 minuuttia, kunnes sipulit pehmenevät hieman.
  3. Raasta juusto. Ota sipulit uunista ja ripottele juusto sipuleille. Jatka paahtamista vielä uunin yläosassa 225 asteessa 5-10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.
  4. Ripottele päälle vielä timjamia ja mustapippuria.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu