Juustokuorrutetut sipulinpuolikkaat
Juustokuorrutteisien sipulinpuolikkaiden pintaan jätetään ohut kerros kuorta. Sipulit sujautetaan kuoresta suuhun ja kuori jätetään syömättä. Noin 0,55€/annos*
- 6-8 annosta
- alle 30 min
Ainekset
6-8 annosta
- 500gpieniä punasipuleita
- suolaa
- 50gcheddaria tai
- 50gPirkka Parhaat parmesaania
- 1-2rkltuoretta timjamia hienonnettuna
- rouhittua mustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Poista sipuleita uloimmat kuoret, mutta jätä kuorta ohuelti sipuleiden pintaan. Halkaise sipulit pitkittäin ja laita leivinpaperin päälle pellille.
- Paahda uunin yläosassa 200 asteessa 10 minuuttia, kunnes sipulit pehmenevät hieman.
- Raasta juusto. Ota sipulit uunista ja ripottele juusto sipuleille. Jatka paahtamista vielä uunin yläosassa 225 asteessa 5-10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.
- Ripottele päälle vielä timjamia ja mustapippuria.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi