Varsikukkakaali uunissa
Parmesaanikuorrutus ja paahdetut hasselpähkinät korostavat varsikukkakaalin hienostunutta makua. Nappaa tästä alkuvuoden uudenlainen, helppo lisäke!
2-4 annostaalle 30 min
Ainekset
2-4 annosta
- 1pkt(200 g)Fiorina makeaa varsikukkakaalia
- 1/2rkloliiviöljyä
Valmistus
alle 30 min- Huuhtele ja kuivaa varsikukkakaalit. Leikkaa tarvittaessa varsien päästä pienet palat pois. Halkaise isoimmat varsikukkakaalit pitkittäin veitsellä.
- Levitä varsikukkakaalit voideltuun uunivuokaan ja pyörittele öljyssä. Ripottele parmesaaniraaste päälle.
- Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla 8-10 minuuttia tai kunnes nuput saavat hieman väriä ja juusto on sulanut. Tarkkaile, etteivät nuput pääse palamaan. Varret saavat jäädä hieman napakoiksi.
- Rouhi hasselpähkinät karkeasti veitsellä ja paahda kevyesti kuivalla pannulla. Ripottele paahdetut pähkinät varsikukkakaalien pinnalle ennen tarjoamista. Tarjoa alkuruokana tai esimerkiksi kalan lisäkkeenä.
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kommentoi