Parmesaani-tryffeliranskalaiset
- Annosmäärä4–6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Valmiista kuorellisista tikkuperunoista valmistuu maukkaat parmesaani-tryffeliranskalaiset, kun maustat ne tryffeliöljyllä ja parmesaaniraasteella.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4–6 annosta
1 ps (750 g) | tai |
1 rkl | tai |
ripaus | suolaa tai |
75 g | tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 127 kJ / 269 kcal |
Rasva | 13,4 g |
josta tyydyttynyttä | 3,7 g |
Hiilihydraatit | 30,3 g |
josta sokereita | 1 g |
Proteiini | 7,6 g |
Suola | 0,4 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Levitä tikkuperunat pellille leivinpaperin päälle. Pirskota päälle tryffeliöljyä.
Paista uunissa 225 asteessa 15 minuuttia.
Raasta juusto. Ota perunat uunista ja ripottele päälle suolaa ja juustoraaste. Kääntele ja jatka paistamista vielä 5–10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja perunat rapeutuvat.
.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka kuorellinen tikkuperuna 750g pakasteHinta 2,75/kpl3,67/kg
- Pirkka Parhaat maustettu ekstra-neitsytoliiviöljy (98 %) tryffeli 250mlHinta 5,99/kpl23,96/l
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g laktoositonHinta 7,29/kpl36,45/kg
- McCain Golden longs ranskanperuna 6mm 750g pakasteHinta 3,09/kpl4,12/kg
- Pirkka tikkuperuna 750 g pakasteHinta 2,09/kpl2,79/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano juustoraaste 80gHinta 2,89/kpl36,13/kg
- Parmareggio 125g Parmigiano DOP 15kkHinta 5,69/kpl45,52/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,2(6 arviota)
- alle 30 min4,5(78 arviota)
- 30 - 60 min4,4(39 arviota)
- alle 15 min3,1(7 arviota)
- alle 30 min4,6(34 arviota)
- alle 30 min3,6(10 arviota)
- alle 30 min5,0(5 arviota)
- alle 30 min3,3(6 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (23 arviota)
- Minna L1 kuukausi sittenKiitos hyvästä reseptistä. Suolana kun käyttää vielä tryffelisuolaa ja lisää tätä sekä tryffeliöljyä dipattavaan majoneesiin niin avot!