Kylmäsavulohisalaatti
Savukalasalaatti valmistuu nopeasti. Keitetyt kananmunat ja kaprikset sopivat savukalan kanssa. Sitruunainen kastike antaa salaatille raikkautta. Tämäkin resepti vain n. 2,00€/annos*.
- 4 annosta
- alle 15 min
- 172 kcal / annos (210g)
Ainekset
4 annosta
- 1-2ps(à 80 g)VihreäKeiju Lempi -salaattia
- 2(200 g)tomaattia
- 1/2(150 g)kurkkua
- 1pkt(150 g)kylmäsavukirjolohta viipaleina
- 3kananmunaa keitettynä
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 2rklPirkka kapriksia
Öljykastike
- 1rklöljyä
- 1/2-1rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunan raastettua kuorta
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- ripaussokeria
Valmistus
alle 15 min- Levitä salaatti laakealle vadille. Paloittele tomaatit ja kurkku. Suikaloi kala. Kuori ja lohko munat.
- Levitä vadille tomaatit, kurkku, kalapalat ja munat. Lisää tilli ja kaprikset.
- Sekoita kastikeainekset keskenään ja valuta salaatin päälle. Tarjoa savulohisalaatti ruisleivän kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Kylmäsavulohen tilalla voit käyttää lämminsavulohta. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Teemat
Ravintosisältö perannos 210g100 g
- 172 kcal722 kJ
- Proteiinia12,9 g
- Hiilihydraatteja3,11 g
- Rasvaa12,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi