Hyppää sisältöön
Karamellisoitu sipulidippiTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Video

Karamellisoitu sipulidippi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Ihanan umaminen karamellisoitu sipuli ja hieman hapokas ranskankerma ovat täydellinen yhdistelmä. Dippaile esimerkiksi sipsien kanssa ja ihastu!
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Karamellisoidut sipulit

Dippi

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    1 363 kJ / 327 kcal
  • Rasva
    24,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    6,9 g
  • Hiilihydraatit
    22,7 g
  • josta sokereita
    7,5 g
  • Proteiini
    3,9 g
  • Suola
    1,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Kuullota sipuleita öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää sokeri. Jatka paistamista miedolla lämmöllä välillä sekoittaen, kunnes sipulit ovat pehmenneet kunnolla ja muuttuneet tahmeiksi ja kauniin ruskeiksi. Aikaa sipuleiden karamellisoitumiseen kuluu 30-45 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla.
  3. Sekoita ranskankerma ja karamellisoidut sipulit keskenään. Säästä halutessasi osa karamellisoidusta sipulista koristeluun. Mausta valkosipulijauheella, suolalla ja mustapippurilla.
  4. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla ja tarjoa esimerkiksi maalaisperunalastujen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (25 arviota)

  • Taatusti makia
    1 vuosi sitten
    Sokeria ei tarvi lisäillä, kunhan antaa aikaa sipulille. Lähes tunti ja mieto lämpö. Niin ja normaalin kokoisia sipuleita tuplasti.