Katkarapuaioli
Tämä katkarapuaioli tehdään kermaviili-majoneesipohjaan, jolloin se on raikkaampi ja hieman keveämpi kuin pelkkään majoneesiin tehty.
- 4 annosta
- alle 15 min
- 100 kcal / annos (95g)
Ainekset
4 annosta
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 1-2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 1/2-3/4dlPirkka Kevyt majoneesia
- 1/2dlruohosipulia tai tilliä hienonnettuna
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
Valmistus
alle 15 min- Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Hienonna halutessasi katkarapuja hieman.
- Sekoita katkarapujen joukkoon kaikki loput ainekset. Tarjoa paahdetun leivän päällä tai uuniperunoiden täytteenä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit halutessasi lisätä aioliin hieman sitruunan raastettua kuorta.Kategoriat
Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per annos 95g100 g
- 100 kcal424 kJ
- Proteiinia 7 g
- Hiilihydraatteja3 g
- Rasvaa6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi