Katkarapuaioli
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
Tämä katkarapuaioli tehdään kermaviili-majoneesipohjaan, jolloin se on raikkaampi ja hieman keveämpi kuin pelkkään majoneesiin tehty.
Ainekset
4 annosta
- 1 ps (180 g) Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 1–2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 tlk (200 g) Pirkka Kevyt kermaviiliä tai turkkilaista
- 1/2–3/4 dl Pirkka Kevyt majoneesia
- 1/2 dl ruohosipulia tai tilliä hienonnettuna
- ripaus mustapippuria
- ripaus suolaa
Ravintosisältö
- Energia540 kJ / 128 kcal
- Rasva9,3 g
- josta tyydyttynyttä2,4 g
- Hiilihydraatit3,2 g
- josta sokereita2,4 g
- Proteiini8,5 g
- Suola1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Hienonna halutessasi katkarapuja hieman.
- Sekoita katkarapujen joukkoon kaikki loput ainekset. Tarjoa paahdetun leivän päällä tai uuniperunoiden täytteenä.
Vinkki! Voit halutessasi lisätä aioliin hieman sitruunan raastettua kuorta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 7,00/2 kpl19,44/kgIlman Plussa-korttia 3,69/kpl (20,50/kg)
- Plussa-etu −12 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl4,17/kgIlman Plussa-korttia 0,95/kpl (4,75/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,2(11 arviota)
- Arkiston aarrealle 15 min3,1(20 arviota)
- yli 60 min3,9(27 arviota)
- alle 15 min1,0(1 arvio)
- alle 15 min4,5(11 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,5(2 arviota)
- Arkiston aarrealle 15 min3,7(16 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min4,8(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (42 arviota)