Hyppää sisältöön
KatkarapuaioliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Katkarapuaioli

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
Tämä katkarapuaioli tehdään kermaviili-majoneesipohjaan, jolloin se on raikkaampi ja hieman keveämpi kuin pelkkään majoneesiin tehty.

    Ainekset

    4 annosta

    Ravintosisältö

    • Energia
      540 kJ / 128 kcal
    • Rasva
      9,3 g
    • josta tyydyttynyttä
      2,4 g
    • Hiilihydraatit
      3,2 g
    • josta sokereita
      2,4 g
    • Proteiini
      8,5 g
    • Suola
      1,3 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 15 min
    1. Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Hienonna halutessasi katkarapuja hieman.
    2. Sekoita katkarapujen joukkoon kaikki loput ainekset. Tarjoa paahdetun leivän päällä tai uuniperunoiden täytteenä.
    Vinkki! Voit halutessasi lisätä aioliin hieman sitruunan raastettua kuorta.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,0 (42 arviota)