• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapuaioli

Tämä katkarapuaioli tehdään kermaviili-majoneesipohjaan, jolloin se on raikkaampi ja hieman keveämpi kuin pelkkään majoneesiin tehty.
Katkarapuaioli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 100 kcal / annos (95g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Hienonna halutessasi katkarapuja hieman.
  2. Sekoita katkarapujen joukkoon kaikki loput ainekset. Tarjoa paahdetun leivän päällä tai uuniperunoiden täytteenä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit halutessasi lisätä aioliin hieman sitruunan raastettua kuorta.

Ravintosisältö perannos 95g100 g

  • 100 kcal424 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu