• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapukaviaari

Katkarapukaviaari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 118 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Anna katkarapujen sulaa yli yön jääkaapissa ja valuta liemi hyvin pois siivilässä. Kuivaa katkaravut vielä talouspaperin päällä valuttamalla.
  2. Sekoita majoneesi, mätitahna, sitruunanmehu, tilli ja sitruunapippuri kulhossa. Sekoita kermaviili majoneesiseokseen. Lisää hyvin valutetut katkaravut ja sekoita varovasti. (Turha sekoittaminen löysyttää kermaviiliä.)
  3. Anna maustua kylmässä hetki. Tarjoa leivän päällä, uusien perunoiden kanssa tai uuniperunoiden ja tomaattien täytteenä .

Ravintosisältö per 100 g

  • 118 kcal492 kJ
  • Proteiinia8,97 g
  • Hiilihydraatteja2,7 g
  • Rasvaa7,94 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille