Katkarapukaviaari
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Katkarapukaviaari sopii nautittavaksi paahtoleivän tai saaristolaisleivän kanssa alkupalana tai illanistujaisten pikkusuolaisena
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
1 ps (350 g) | tai |
3/4 dl | tai |
2 rkl | tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1/2 dl | tilliä hienonnettuna tai |
ripaus | tai |
1 tlk (2 dl) | tai |
Valmistus
alle 30 min
Anna katkarapujen sulaa yli yön jääkaapissa ja valuta liemi hyvin pois siivilässä. Kuivaa katkaravut vielä talouspaperin päällä valuttamalla.
Sekoita majoneesi, mätitahna, sitruunanmehu, tilli ja sitruunapippuri kulhossa. Sekoita kermaviili majoneesiseokseen. Lisää hyvin valutetut katkaravut ja sekoita varovasti. (Turha sekoittaminen löysyttää kermaviiliä.)
Anna maustua kylmässä hetki. Tarjoa leivän päällä, uusien perunoiden kanssa tai uuniperunoiden ja tomaattien täytteenä .
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,6(25 arviota)
- alle 30 min
- alle 15 min3,0(8 arviota)
- alle 15 min3,8(9 arviota)
- alle 30 min3,7(3 arviota)
- alle 15 min3,8(31 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min4,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (6 arviota)