Valkosipulisilakat
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Herkulliset valkosipulisilakat kruunaavat kalapöydän.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
- n. 600 g silakkafileitä
Mausteliemi
- 5 dl kylmää vettä
- 1 dl Pirkka etikkaa
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl suolaa
Kastike
- 1 tlk (200 g) Pirkka Kevyt kermaviiliä tai turkkilaista
- 1 dl Pirkka Kevyt majoneesia
- 1/2 tl mustapippuria
- ripaus suolaa
- 2–4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Koristeeksi
- ruohosipulia
Ravintosisältö
- Energia610 kJ / 145 kcal
- Rasva10,4 g
- josta tyydyttynyttä2,1 g
- Hiilihydraatit2,8 g
- josta sokereita2,4 g
- Proteiini9,9 g
- Suola2,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Sekoita mausteliemen ainekset. Pane silakkafileet liemeen ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Silakoista voit irrottaa nahan, mutta se ei ole välttämätöntä. Halkaise fileet halutessasi pitkittäin kahtia. Valuta fileet hyvin.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja anna fileiden maustua kastikkeessa vähintään vuorokausi. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.
- Tarjoa kalapöydässä keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −12 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl4,17/kgIlman Plussa-korttia 0,95/kpl (4,75/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarreyli 60 min4,0(40 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,0(1 arvio)
- yli 60 min4,9(19 arviota)
- alle 15 min1,0(1 arvio)
- Arkiston aarreyli 60 min4,2(6 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,7(6 arviota)
- Arkiston aarrealle 15 min3,1(20 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,0(5 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (27 arviota)