Hyppää sisältöön
ValkosipulisilakatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Valkosipulisilakat

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Herkulliset valkosipulisilakat kruunaavat kalapöydän.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
  • n. 600 g silakkafileitä

Mausteliemi

Kastike

Koristeeksi

  • ruohosipulia

Ravintosisältö

  • Energia
    610 kJ / 145 kcal
  • Rasva
    10,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,1 g
  • Hiilihydraatit
    2,8 g
  • josta sokereita
    2,4 g
  • Proteiini
    9,9 g
  • Suola
    2,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita mausteliemen ainekset. Pane silakkafileet liemeen ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
  2. Silakoista voit irrottaa nahan, mutta se ei ole välttämätöntä. Halkaise fileet halutessasi pitkittäin kahtia. Valuta fileet hyvin.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja anna fileiden maustua kastikkeessa vähintään vuorokausi. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.
  4. Tarjoa kalapöydässä keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (27 arviota)