Katkarapuröra
Katkarapuröra sopii tarjottavaksi saaristolais- tai paahtoleivän päällä, uuniperunoiden täytteenä tai keitettyjen perunoiden kastikkeena.
- 4 annosta
- alle 15 min
- 90,6 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 1dlnippusipulin varsia tai ruohosipulia hienonnettuna
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 1rklsitruunan mehua
- 1tlsitruunan raastettua kuorta
- ripausmustapippuria
- (1 pienivalkosipulinkynsi hienonnettuna)
Valmistus
alle 15 min- Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Hienonna halutessasi katkarapuja hieman.
- Sekoita katkarapujen joukkoon kaikki loput ainekset. Tarjoa uusien perunoiden kanssa, paahdetun leivän päällä tai uuniperunoiden täytteenä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 90,6 kcal379 kJ
- Proteiinia 6,25 g
- Hiilihydraatteja2,81 g
- Rasvaa6,04 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi