• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapuröra

Katkarapuröra sopii tarjottavaksi saaristolais- tai paahtoleivän päällä, uuniperunoiden täytteenä tai keitettyjen perunoiden kastikkeena.
Katkarapuröra
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 90,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Hienonna halutessasi katkarapuja hieman.
  2. Sekoita katkarapujen joukkoon kaikki loput ainekset. Tarjoa uusien perunoiden kanssa, paahdetun leivän päällä tai uuniperunoiden täytteenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 90,6 kcal379 kJ
  • Proteiinia6,25 g
  • Hiilihydraatteja2,81 g
  • Rasvaa6,04 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille