• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kauratosca-appelsiinisalaatti

Ihana jälkiruokasalaatti syntyy appelsiineista, vaniljarahkasta ja rapeasta kauratoscasta.
Kauratosca-appelsiinisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 180 kcal / annos (160g)

Ainekset

5 annosta

Kauratoska

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin kauratosca. Lämmitä rasvaa pannulla ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet. Paista niitä hetken aikaa sekoittaen. Lisää fariinisokeri. Jatka paistamista, kunnes seos tuntuu kuivalta. Mausta kanelilla. Levitä kauratosca leivinpaperin päälle jäähtymään.
  2. Kuori appelsiinit kalvottomiksi terävällä veitsellä. Viipaloi ja paloittele appelsiinit. Jaa ne annoslaseihin.
  3. Lusikoi vaniljarahka appelsiinien päälle ja peitä rahka rapealla kauratoscalla. Tarjoa jälkiruokana.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 180 kcal753 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja26 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille