Hyppää sisältöön
UuniomenatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Uuniomenat

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Perinteiset uuniomenat ovat helppo jälkiruoka. Ihanat uuniomenat maistuvat erityisen hyviltä vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    586 kJ / 140 kcal
  • Rasva
    5,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,3 g
  • Hiilihydraatit
    20,2 g
  • josta sokereita
    18,4 g
  • Proteiini
    0,8 g
  • Suola
    0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese omenat. Poista siemenkodat omenaporalla. Aseta omenat voideltuun uunivuokaan pystyasennossa.
  2. Sekoita pehmeä rasva, kaurahiutaleet, 1 rkl siirappia ja puolet kanelista tasaiseksi tahnaksi. Täytä omenoiden keskusta tahnalla.
  3. Ripottele loput kanelista omenoiden päälle. Valuta myös loput siirapista (2 rkl) omenoiden päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Valele omenoita paistamisen välissä vuoan pohjalle valuvalla siirapilla. Tarjoa lämpimät uuniomenat jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (161 arviota)

  • Herkku suu
    6 vuotta sitten
    Kauheaa
  • Omena
    6 vuotta sitten
    Todella hyvää! Käytin siirapin sijasta hunajaa ja kaikille maistui.
  • oho
    6 vuotta sitten
    en oo ikinä syönyt mutta kivalta näyttää jospa kokeilisinpa no itse kokeilla ei vielä tehoa multa mutta aivan hetkelliseltä näyttää😮🙈
  • Nipsu
    9 vuotta sitten
    Hyvää! Käytin kaurahiutaleiden sijasta ruishiutaleita ja kokonaisten omenoiden sijasta omenaviipaleita.