Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
KebabnachotTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kebabnachot

Kebabnachot maistuvat viikonloppuna.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja sipulit viipaleiksi. Ruskista kebablastut kuumalla pannulla.
  2. Sekoita juustodipin sekaan maito ja kuumenna se kiehumispisteeseen kattilassa. Kaada maissilastut uunipannulle leivinpaperin päälle ja kuumenna uunissa pari minuuttia.
  3. Kokoa ruokalautasille alimmaiseksi juustodippiä, maissilastuja, kebabkäristystä ja salsaa. Koristele tomaattikuutioilla, sipulirenkailla, oliiveilla ja halutessasi jalapenoviipaleilla.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille3 arvostelua