• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Jauhelihaquesadillat

Jauhelihaquesadillat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 30 min
  • 202 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Paistamiseen

    • Pirkka juoksevaa margariinia

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha. Lisää salsadippi ja hauduta noin 5 minuuttia. (Lisää suolaa tarvittaessa.)
  2. Kuumenna noin 1/2 rkl rasvaa pinnoitetulla pannulla. Nosta tortilla pannulle ja levitä puolelle tortillasta noin 2 rkl juustodippiä, 3 rkl jauhelihaa ja 3 rkl juustoraastetta. Käännä puolet tortillasta täytteiden päälle. Näin saat puolikuun muotoisen quesadillan. Kuumenna vielä pari minuuttia, jotta juusto sulaa.
  3. Leikkaa quesadilla pizzaleikkurilla sektoreiksi.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 202 kcal845 kJ
  • Proteiinia10,8 g
  • Hiilihydraatteja14,1 g
  • Rasvaa11,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 26 arvostelua