JauhelihaquesadillatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Jauhelihaquesadillat

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Jauhelihaquesadilla sopii niin arkeen kuin juhlaan! Tämä maukas quesadilla-resepti valmistuu alle puolessa tunnissa pannulla. Kokeile ja ihastu!

    Ainekset

    8 annosta
    400 g
     
    jauhelihaa
    tai
    1 tlk (300 g)
     
    tai
    (ripaus
     
    suolaa)
    tai
    1 pkt (8 kpl)
     
    tai
    1 tlk (300 g)
     
    tai
    1 ps (150 g)
     
    tai

    Paistamiseen

     
    Pirkka juoksevaa margariinia
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    733 kJ / 175 kcal
    Rasva
    7,8 g
    josta tyydyttynyttä
    3,8 g
    Hiilihydraatit
    15,1 g
    josta sokereita
    2,5 g
    Proteiini
    10,4 g
    Suola
    1,3 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min

    Ruskista jauheliha. Lisää salsadippi ja hauduta noin 5 minuuttia. (Lisää suolaa tarvittaessa.)

    Kuumenna noin 1/2 rkl rasvaa pinnoitetulla pannulla. Nosta tortilla pannulle ja levitä puolelle tortillasta noin 2 rkl juustodippiä, 3 rkl jauhelihaa ja 3 rkl juustoraastetta. Käännä puolet tortillasta täytteiden päälle. Näin saat puolikuun muotoisen quesadillan. Kuumenna vielä pari minuuttia, jotta juusto sulaa.

    Leikkaa quesadilla pizzaleikkurilla sektoreiksi.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Plussa-etu −12 %
      Pirkka salsadippi keskivahva 315g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 3,50/2 kpl
      5,56/kg
      Ilman Plussa-korttia 1,99/kpl (6,32/kg)
    • Pirkka vehnätortilla 8kpl/320g
      Hinta 1,09/kpl
      3,41/kg
    • Pirkka juustodippi 300g
      Hinta 1,59/kpl
      5,30/kg
    • Plussa-etu −12 %
      Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinen
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 4,00/2 kpl
      13,33/kg
      Ilman Plussa-korttia 2,29/kpl (15,27/kg)
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,5 (363 arviota)

    • Jansku
      3 kuukautta sitten
      Tulisuutta tosiaan hieman kaipaisi. Neljälle hengelle pienillä tortillaletuilla 8 kpl jäi vähän vajaaksi - vaatisi vaikka jälkiruuan lisäksi.
    • Huisku
      3 kuukautta sitten
      Itsellä ei tällä ohjeella pysynyt kasassa millään koska juustodippi muuttui vetiseksi. Juusto dipin sijaan lisää juustoraastetta ja uuniin.
    • Asajuu
      5 kuukautta sitten
      Mukavan rapsakoita tuli tällä ohjeella. Ensi kerralla kyllä lisään tulisuutta näihin, kun keskivahvasta salssassa ei oikein tuntunu hirmu tuliselta. Semmonen mieto tulinen tuli.
    • SuRie
      2 vuotta sitten
      Teen tätä
    • Tortilla
      4 vuotta sitten
      Hyvää