Jauhelihaquesadillat
Jauhelihaquesadilla sopii niin arkeen kuin juhlaan! Tämä maukas quesadilla-resepti valmistuu alle puolessa tunnissa pannulla. Kokeile ja ihastu!
8 annostaalle 30 min202 kcal / 100 g
Ainekset
8 annosta
- 400gjauhelihaa
- 1tlk(300 g)Pirkka salsadippiä (keskivahva tai vahva)
- (ripaussuolaa)
- 1pkt(8 kpl)Pirkka vehnätortillaa
- 1tlk(300 g)Pirkka juustodippiä
Paistamiseen
- Pirkka juoksevaa margariinia
Valmistus
alle 30 min- Ruskista jauheliha. Lisää salsadippi ja hauduta noin 5 minuuttia. (Lisää suolaa tarvittaessa.)
- Kuumenna noin 1/2 rkl rasvaa pinnoitetulla pannulla. Nosta tortilla pannulle ja levitä puolelle tortillasta noin 2 rkl juustodippiä, 3 rkl jauhelihaa ja 3 rkl juustoraastetta. Käännä puolet tortillasta täytteiden päälle. Näin saat puolikuun muotoisen quesadillan. Kuumenna vielä pari minuuttia, jotta juusto sulaa.
- Leikkaa quesadilla pizzaleikkurilla sektoreiksi.
Kategoriat
Teemat Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit
Ravintosisältö per 100 g
- 202 kcal845 kJ
- Proteiinia 10,8 g
- Hiilihydraatteja14,1 g
- Rasvaa11,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Teen tätä
Hyvää