• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tulinen tonno-nachosvuoka

Tulinen tonno-nachosvuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 30 min
  • 285 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja viipaloi sipulit. Suikaloi paprika. Valuta tonnikalatölkistä öljyä paistinpannuun ja kuullota sipuleita pari minuuttia. Lisää joukkoon paprikat. Sekoittele muutama minuutti.
  2. Kaada uunivuoan pohjalle pussillinen maissilastuja. Levitä päälle sipuli-paprikaseos, valutetut tonnikalat (jätä chilipalot koristeeksi) ja juustodippi. Peitä pinta toisella pussillisella maissilastuja. Ripottele päälle juustoraaste.
  3. Kuumenna 200 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. (Koristele chileillä.) Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 285 kcal1 190 kJ
  • Proteiinia9,19 g
  • Hiilihydraatteja21,7 g
  • Rasvaa18,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4