Paistettu nieriä ja yrtti-kermaviilikastike
Paistettu nieriä on hyvä vaihtoehto paistetulle lohelle. Tarjoa nieriä keitettyjen perunoiden, perunasoseen ja kermaviilikastikkeen kanssa.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- n. 600gnieriäfileetä
- 1rklöljyä
- 1rklvoita
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Yrtti-kermaviilikastike
- 1prk(200 g)kermaviiliä
- 1/2dltuoretta basilikaa hienonnettuna
- 1/2dltuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1rklsitruunanmehua
- 1tlhunajaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
- Leikkaa kala neljäksi nahalliseksi annospalaksi. Paista kalat molemmin puolin rasvassa kypsiksi ja rapeapintaisiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa paistettu nieriä yrtti-kermaviilikastikkeen ja keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi