Paistettu nieriä ja yrtti-kermaviilikastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistettu nieriä ja yrtti-kermaviilikastike

Paistettu nieriä on hyvä vaihtoehto paistetulle lohelle. Tarjoa nieriä keitettyjen perunoiden, perunasoseen ja kermaviilikastikkeen kanssa.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • n. 600gnieriäfileetä
    • 1rklöljyä
    • 1rklvoita
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Yrtti-kermaviilikastike

    • 1prk(200 g)kermaviiliä
    • 1/2dltuoretta basilikaa hienonnettuna
    • 1/2dltuoretta persiljaa hienonnettuna
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1tlhunajaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
  2. Leikkaa kala neljäksi nahalliseksi annospalaksi. Paista kalat molemmin puolin rasvassa kypsiksi ja rapeapintaisiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa paistettu nieriä yrtti-kermaviilikastikkeen ja keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille