• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tillitsatsiki

Tillinen tsatsiki sopii kala- ja broileriruokien sekä lihapullien kastikkeeksi. N. 0,50 €/annos.
Tillitsatsiki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 112 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(200 g)kurkku
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 1/2rklsitruunanmehua
    • 1tlhunajaa
    • 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1/2dlPirkka tilliä hienonnettuna

Valmistus

alle 15 min
  1. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Pane raaste siivilään ja painele kurkusta ylimääräinen neste pois.
  2. Sekoita jogurtin joukkoon hienonnetut valkosipulikynnet, sitruunanmehu, hunaja, suola, pippuri ja tilli. Lisää viimeiseksi kurkkuraaste. Tarjoa tsatziki esimerkiksi paistetun kalan tai broilerin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 112 kcal468 kJ
  • Proteiinia3,59 g
  • Hiilihydraatteja7,68 g
  • Rasvaa7,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua