Kinuskiuuniomenat
Kanelinen kinuski ja suolaisen makea mantelisekoitus maistuvat omenien kaverina. Jälkiruoan kruunaa tietenkin vaniljajäätelö.
8 kpl30 - 60 min135 kcal / annos (140g)
Ainekset
8 kpl
- 8pientä tai 4 isoahapahkoa omenaa (kotimainen tai Jonagold)
- 1/2ps(n. 1 dl)Pirkka mantelisekoitusta
- 1tlk(2 dl)Pirkka kinuskikastiketta
- 2tlkanelia
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Poista omenoista siemenkota omenaporalla. Leikkaa suuret omenat kahtia niin, että niihin jää reikä keskelle. Rouhi mantelit veitsellä karkeaksi rouheeksi.
- Voitele uunivuoka ja levitä omenat vuokaan (puolikkaat leikkauspinta alaspäin). Sekoita kaneli kinuskikastikkeeseen ja lusikoi kastike omenoiden reikiin. Ripottele pinnalle rouhittuja manteleita.
- Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 20-30 minuuttia omenoiden koosta riippuen. Anna jäähtyä hetki ja tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit
Ravintosisältö per annos 140g100 g
- 135 kcal565 kJ
- Proteiinia 2 g
- Hiilihydraatteja20 g
- Rasvaa5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
10/10 would est again reccomended #SubLeafy