• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kurkkuja, smetanaa ja hunajaa

Kurkkuja, smetanaa ja hunajaa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 5 min
  • 140 kcal / annos (100g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 5 min
  1. Paloittele suolakurkut. Valuta cocktailkurkut ja leikkaa ne pituussuunnassa neljään osaan. Asettele kurkut kauniisti tarjolle.
  2. Vaahdota smetana halutessasi. Tarjoa kurkkuja, smetanaa ja hunajaa alkuruoaksi.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 140 kcal585 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille