• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mätiä ja smetanaa sipulin sylissä

N. 1,95€/annos*.
Mätiä ja smetanaa sipulin sylissä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 119 kcal / annos (70g)

Ainekset

6 annosta
    • 1prk(120 g)Valio smetanaa
    • 150gmätiä (esimerkiksi kirjolohen- ja siianmätiä)
    • nipputilliä
    • mustapippuria
    • ohuita ruisleipäviipaleita

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja leikkaa iso punasipuli pitkittäissuunnassa neljään lohkoon tai - jos ne ovat keskikokoisia - jaa kumpikin kolmeen lohkoon. Irrota sipulilohkojen kerrokset erilleen. Ota alkupaloihin tarvittava määrä sipulikerrospaloja (2 ruokailijaa kohden), silppua loput.
  2. Pane sipulikerroksista muodostuneisiin kuppeihin lusikallinen smetanaa, silputtua sipulia ja mätiä. Koristele tillillä ja jauha päälle mustapippuria.
  3. Tarjoa ruisleipäviipaleita erikseen, tai pane mäti-sipulikupit smetanalla tai voilla voidellun leivän päälle. Kokoa tarjoiluvadille tai valmiiksi annoksiksi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 119 kcal498 kJ
  • Proteiinia6,2 g
  • Hiilihydraatteja2,1 g
  • Rasvaa9,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua