Juustolautanen ja viinirypälesalsa
Tarjoa juustot näyttävästi ja juhlavasti viipaloituna ja viinirypälesalsalla kruunattuna. Noin 1,35€/annos.
- 10 annosta
- alle 30 min
Ainekset
10 annosta
- 1pkt(350 g)Valio Polar Täyteläistä
- 1pkt(350 g)Valio Salaneuvosta
Viinirypälesalsa
- 150gPirkka vihreitä viinirypäleitä
- 150gPirkka tummia viinirypäleitä
- 1rklvahvaa minttua hienonnettuna
- 2rklhunajaa
- 2tlvalkoviinietikkaa
- ripaussuolaa
Valmistus
alle 30 min- Valmista ensin viinirypälesalsa. Huuhdo ja puolita viinirypäleet. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.
- Leikkaa juustoista viipaleita. Asettele viipaleet ringiksi vadille. Laita myös ringin keskelle juustoviipaleita. Lusikoi viinirypälesalsa juustoviipaleiden päälle. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi