Hyppää sisältöön
Juustolautanen ja viinirypälesalsaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Juustolautanen ja viinirypälesalsa

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Tarjoa juustot näyttävästi ja juhlavasti viipaloituna ja viinirypälesalsalla kruunattuna.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta

Viinirypälesalsa

Ravintosisältö

  • Energia
    1 227 kJ / 295 kcal
  • Rasva
    21,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    11 g
  • Hiilihydraatit
    7,6 g
  • josta sokereita
    7,5 g
  • Proteiini
    17,6 g
  • Suola
    1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin viinirypälesalsa. Huuhdo ja puolita viinirypäleet. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.
  2. Leikkaa juustoista viipaleita. Asettele viipaleet ringiksi vadille. Laita myös ringin keskelle juustoviipaleita. Lusikoi viinirypälesalsa juustoviipaleiden päälle. Tarjoa heti.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (21 arviota)