Juustolautanen ja viinirypälesalsaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Juustolautanen ja viinirypälesalsa

Tarjoa juustot näyttävästi ja juhlavasti viipaloituna ja viinirypälesalsalla kruunattuna. Noin 1,35€/annos.

  • 10 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

10 annosta
    • 1pkt(350 g)Valio Polar Täyteläistä
    • 1pkt(350 g)Valio Salaneuvosta

Viinirypälesalsa

    • 150gPirkka vihreitä viinirypäleitä
    • 150gPirkka tummia viinirypäleitä
    • 1rklvahvaa minttua hienonnettuna
    • 2rklhunajaa
    • 2tlvalkoviinietikkaa
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin viinirypälesalsa. Huuhdo ja puolita viinirypäleet. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.
  2. Leikkaa juustoista viipaleita. Asettele viipaleet ringiksi vadille. Laita myös ringin keskelle juustoviipaleita. Lusikoi viinirypälesalsa juustoviipaleiden päälle. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua