Juustolautanen ja viinirypälesalsa
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Tarjoa juustot näyttävästi ja juhlavasti viipaloituna ja viinirypälesalsalla kruunattuna.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
- 1 pkt (350 g) Valio Polar Täyteläistä
- 1 pkt (350 g) Valio Salaneuvosta
Viinirypälesalsa
- 150 g Pirkka vihreitä rypäleitä
- 150 g Pirkka tummia viinirypäleitä
- 1 dl Pirkka saksanpähkinöitä
- 1 rkl vahvaa minttua hienonnettuna
- 2 rkl hunajaa
- 2 tl valkoviinietikkaa
- ripaus suolaa
Ravintosisältö
- Energia1 227 kJ / 295 kcal
- Rasva21,1 g
- josta tyydyttynyttä11 g
- Hiilihydraatit7,6 g
- josta sokereita7,5 g
- Proteiini17,6 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Valmista ensin viinirypälesalsa. Huuhdo ja puolita viinirypäleet. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.
- Leikkaa juustoista viipaleita. Asettele viipaleet ringiksi vadille. Laita myös ringin keskelle juustoviipaleita. Lusikoi viinirypälesalsa juustoviipaleiden päälle. Tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −28 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,99/kpl11,40/kgIlman Plussa-korttia 5,55/kpl (15,86/kg)
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl37,38/kgIlman Plussa-korttia 3,15/kpl (39,38/kg)
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(23 arviota)
- alle 30 min4,2(36 arviota)
- Arkiston aarrealle 15 min
- alle 30 min3,9(59 arviota)
- alle 30 min4,3(53 arviota)
- yli 60 min3,8(4 arviota)
- yli 60 min4,0(31 arviota)
- Videoalle 30 min3,4(138 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (21 arviota)