Lämmin kalapatonki
Ruokaisa kalapatonki maistuu lounaaksi tai iltapalaksi. Helppo ja herkullista! Maistuu myös perheen pienimmille.
1 annosalle 30 min74,8 kcal / 100 g
Ainekset
1 annos
- n. 10cm palaesipaistettua patonkia
- Pirkka hampurilaiskastiketta
- 2jääsalaatinlehteä
- 2-3viipaletta tomaattia
Valmistus
alle 30 min- Halkaise patonkipala keskeltä ja nosta puolikkaat pellille rapean kalaleikkeen viereen leikkauspinta leivinpaperia vasten. Kuumenna patonkipaloja 225 asteessa yhdessä kalaleikkeen kanssa noin 5 minuuttia, kunnes patongin kuori on saanut sopivasti väriä. Ota leivät pois ja jatka leikkeen kuumentamista pakkauksen ohjeen mukaan.
- Anna leipien hiukan jäähtyä ja valmistele muut täytteet. Huuhtele ja valuta salaatinlehdet ja viipaloi tomaatti.
- Kun leike on kypsä, kokoa leipä. Pursota patongin pohjalle hampurilaiskastiketta, nosta päälle kuuma leike, taas kastiketta ja sitten salaattia ja lopuksi tomaattiviipaleet sekä patongin päällinen.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit
Ravintosisältö per 100 g
- 74,8 kcal313 kJ
- Proteiinia 2,55 g
- Hiilihydraatteja14,5 g
- Rasvaa0,52 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi