• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lämmin kalapatonki

Lämmin kalapatonki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 1 annos
  • alle 30 min
  • 74,8 kcal / 100 g

Ainekset

1 annos

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise patonkipala keskeltä ja nosta puolikkaat pellille rapean kalaleikkeen viereen leikkauspinta leivinpaperia vasten. Kuumenna patonkipaloja 225 asteessa yhdessä kalaleikkeen kanssa noin 5 minuuttia, kunnes patongin kuori on saanut sopivasti väriä. Ota leivät pois ja jatka leikkeen kuumentamista pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Anna leipien hiukan jäähtyä ja valmistele muut täytteet. Huuhtele ja valuta salaatinlehdet ja viipaloi tomaatti.
  3. Kun leike on kypsä, kokoa leipä. Pursota patongin pohjalle hampurilaiskastiketta, nosta päälle kuuma leike, taas kastiketta ja sitten salaattia ja lopuksi tomaattiviipaleet sekä patongin päällinen.

Ravintosisältö per 100 g

  • 74,8 kcal313 kJ
  • Proteiinia2,55 g
  • Hiilihydraatteja14,5 g
  • Rasvaa0,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille