• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mango-katkarapubruschetat kokkimaajoukkueen tapaan

Mango-katkarapubruschetat kokkimaajoukkueen tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 270 kcal / annos (195g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin jääkaappiin. Leikkaa pienet ristiviillot tomaattien pintaan. Kalttaa tomaatit eli pane tomaatit kiehuvaan veteen ja ota ne heti pois kun kuori alkaa irrota (noin 10 sekuntia). Nosta tomaatit jääkylmään veteen. Vedä tomaateista kuoret pois.
  2. Leikkaa tomaatit, mango ja punasipuli pieneksi kuutioiksi. Lisää joukkoon sulatetut ja hyvin valutetut katkaravut sekä korianteri. Purista joukkoon limetin mehu. Mausta suolalla ja pippurilla
  3. Paista patonki uunissa pakkausohjeen mukaan.
  4. Viipaloi patonki hieman jäähtyneenä. Paista patonkiviipaleet pannussa rasvassa molemmin puolin. Hiero halkaistuilla valkosipulinkynsillä patonkipalojen pintaa. Lusikoi patonkien päälle täytettä. Tarjoa bruschetat alkuruokana tai illanistujaisissa.

Ravintosisältö perannos 195g100 g

  • 270 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja39 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille