Leipäjuustojoulutortut
- Annosmäärä10–12 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
Leipäjuusto ja omena-kanelimarmeladit tuovat perinteisiin joulutorttuihin uuden twistin. Tämä asiakkaan resepti valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.
Ainekset
10–12 kpl
1 pkt (500 g) | voitaikinalevyjä (pakaste) tai |
1/4 pkt (á 310 g) | tai |
2 dl | tai |
Voiteluun | |
---|---|
1 | kananmuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 407 kJ / 337 kcal |
Rasva | 21,8 g |
josta tyydyttynyttä | 11,4 g |
Hiilihydraatit | 29,5 g |
josta sokereita | 12 g |
Proteiini | 5,3 g |
Suola | 0,6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa taikinalevyt tasakokoisiksi neliöiksi. Leikkaa terävällä veitsellä tai taikinapyörällä jokaisen neliön kulmiin vinot viillot keskustaa kohti.
Leikkaa juustosta pala ja nosta se tortun keskelle. Paina tortun sakarat juuston päälle ja annostele ruokalusikallinen marmeladia tortun keskelle.
Voitele tortut munalla. Paista 225 asteessa uunin alaosassa noin 15 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka esikaulittu ja laskostettu voitaikina 500g pakasteHinta 2,99/kpl5,98/kg
- Pirkka leipäjuusto 310g laktoositonHinta 4,89/kpl15,77/kg
- Dronningholm Tähtitorttu Omena-kanelimarmeladi 270gHinta 1,69/kpl6,26/kg
- Myllyn Paras Voitaikina 500 g pakastetaikinaHinta 3,65/kpl7,30/kg
- Pirkka minileipäjuusto 120g laktoositonHinta 2,49/kpl20,75/kg
- Juustoportti Luomu Leipäjuusto 140 gHinta 3,25/kpl23,21/kg
- Saarioinen Omenamarmeladi 230gHinta 1,75/kpl7,61/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,59/kpl3,90/kg
- Pirkka Parhaat ulkokanojen munia M 8kpl/464gHinta 2,19/kpl4,72/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(43 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- 30 - 60 min3,8(11 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min2,3(4 arviota)
- 30 - 60 min4,4(44 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min3,3(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (78 arviota)
- . Muumimamma2 kuukautta sittenTein Pirkan gluteenittomasta torttutaikinasta. Omaan makuun todella rasvainen kokonaisuus. Juustoleipä/leipäjuusto jää lähinnä tekstuuriksi, pitäisi olla suolaisempi juusto. Pitää kokeilla esim. brie - juustolla.