LeipäjuustojoulutortutReseptin takana asiakas

Leipäjuustojoulutortut

Leipäjuusto ja omena-kanelimarmeladit tuovat perinteisiin joulutorttuihin uuden twistin. Tämä asiakkaan resepti valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.

  • 10-12 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

10-12 kpl
    • 1pkt(500 g)voitaikinalevyjä (pakaste)
    • 1/4pkt(á 310 g)Pirkka leipäjuustoa
    • 2dlDronningholm Tähtitorttu omena-kanelimarmeladia

Voiteluun

    • 1kananmuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa taikinalevyt tasakokoisiksi neliöiksi. Leikkaa terävällä veitsellä tai taikinapyörällä jokaisen neliön kulmiin vinot viillot keskustaa kohti.
  3. Leikkaa juustosta pala ja nosta se tortun keskelle. Paina tortun sakarat juuston päälle ja annostele ruokalusikallinen marmeladia tortun keskelle.
  4. Voitele tortut munalla. Paista 225 asteessa uunin alaosassa noin 15 minuuttia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua