Leipäjuustojoulutortut
- Annosmäärä10–12 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
Leipäjuusto ja omena-kanelimarmeladit tuovat perinteisiin joulutorttuihin uuden twistin. Tämä asiakkaan resepti valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.
Ainekset
10–12 kpl
1 pkt (500 g) | voitaikinalevyjä (pakaste) tai |
1/4 pkt (á 310 g) | tai |
2 dl | Dronningholm Tähtitorttu omena-kanelimarmeladia tai |
Voiteluun | |
---|---|
1 | kananmuna tai |
Valmistus
alle 30 min
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa taikinalevyt tasakokoisiksi neliöiksi. Leikkaa terävällä veitsellä tai taikinapyörällä jokaisen neliön kulmiin vinot viillot keskustaa kohti.
Leikkaa juustosta pala ja nosta se tortun keskelle. Paina tortun sakarat juuston päälle ja annostele ruokalusikallinen marmeladia tortun keskelle.
Voitele tortut munalla. Paista 225 asteessa uunin alaosassa noin 15 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Myllyn Paras Voitaikina 500 g pakastetaikinaHinta 3,65/kpl7,30/kg
- Plussa-etu −20 %Pirkka leipäjuusto 310g laktoositonPlussa-kortillaEtuhinta 3,99/kpl12,87/kgIlman Plussa-korttia 4,99/kpl
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Pirkka minileipäjuusto 120g laktoositonHinta 2,59/kpl21,58/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(41 arviota)
- alle 30 min4,4(38 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min1,5(2 arviota)
- 30 - 60 min4,5(40 arviota)
- alle 30 min3,9(52 arviota)
- alle 30 min3,4(63 arviota)
- alle 30 min3,3(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (69 arviota)