Aurajuustotortut
Aurajuustotortut tuovat vaihtelua perinteisille joulutortuille. Tortut viimeistellään omena-kanelimarmeladilla. Tämä asiakkaan resepti valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.
10-12 kplalle 30 min
Ainekset
10-12 kpl
- 1pkt(500 g)voitaikinalevyjä (pakaste)
- 1/2pkt(á 170 g)Valio Aura sinihomejuustoa
- 2dlDronningholm Tähtitorttu omena-kanelimarmeladia
Voiteluun
- 1kananmuna
Valmistus
alle 30 min- Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa taikinalevyt tasakokoisiksi neliöiksi. Leikkaa terävällä veitsellä tai taikinapyörällä jokaisen neliön kulmiin vinot viillot keskustaa kohti.
- Leikkaa juustosta pala ja nosta se tortun keskelle. Paina tortun sakarat juuston päälle ja annostele ruokalusikallinen marmeladia tortun keskelle.
- Voitele tortut munalla. Paista 225 asteessa uunin alaosassa noin 15 minuuttia.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat
Kommentoi
jos tää on reseptikilpailun parhaimmistoa, oletan että se oli myös yksi ainoista osallistujista
Ovat varmaankin nam, nam!