• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sienipasteijat

Herkulliset sienipasteijat maistuvat vaikka illanistujaisissa teen kanssa tarjottuina. Sulatejuusto antaa pasteijoille ihanaa täyteläistä makua.
Sienipasteijat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • 30 - 60 min
  • 304 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta
    • 1pkt(500 g)voitaikinalevyjä (pakaste)
    • 100gherkkusieniä (tuoreita)
    • 1pieni sipuli
    • 1/4pkt(60 g)Koskenlaskija-viherpippurisulatejuustoa (Valio)
    • 1/2tlsokeria
    • 1-2rklöljyä paistamiseen

Voiteluun

    • muna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön.
  2. Puhdista ja hienonna herkkusienet. Ruskista hienonnettu sipuli kevyesti paistinpannussa. Lisää herkkusienet ja haihduta neste pois. Sulata sulatejuusto sieni-sipuliseokseen ja lisää sokeri. Sekoita ja jäähdytä.
  3. Jaa taikinalevyt kahteen osaan ja laita täytettä neliöiden keskelle. Voitele neliöiden reunat munalla ja käännä kolmioiksi. Sulje reunat huolellisesti haarukalla painellen.
  4. Voitele sienipasteijat munalla, pistele muutamalla haarukanpistolla ja paista ne 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 304 kcal1 270 kJ
  • Proteiinia6,83 g
  • Hiilihydraatteja23,7 g
  • Rasvaa20,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille