Sienipasteijat
Herkulliset sienipasteijat maistuvat vaikka illanistujaisissa teen kanssa tarjottuina. Sulatejuusto antaa pasteijoille ihanaa täyteläistä makua.
12 annosta30 - 60 min304 kcal / 100 g
Ainekset
12 annosta
- 1pkt(500 g)voitaikinalevyjä (pakaste)
- 100gherkkusieniä (tuoreita)
- 1pieni sipuli
- 1/4pkt(60 g)Koskenlaskija-viherpippurisulatejuustoa (Valio)
- 1/2tlsokeria
- 1-2rklöljyä paistamiseen
Voiteluun
- muna
Valmistus
30 - 60 min- Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön.
- Puhdista ja hienonna herkkusienet. Ruskista hienonnettu sipuli kevyesti paistinpannussa. Lisää herkkusienet ja haihduta neste pois. Sulata sulatejuusto sieni-sipuliseokseen ja lisää sokeri. Sekoita ja jäähdytä.
- Jaa taikinalevyt kahteen osaan ja laita täytettä neliöiden keskelle. Voitele neliöiden reunat munalla ja käännä kolmioiksi. Sulje reunat huolellisesti haarukalla painellen.
- Voitele sienipasteijat munalla, pistele muutamalla haarukanpistolla ja paista ne 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 304 kcal1 270 kJ
- Proteiinia 6,83 g
- Hiilihydraatteja23,7 g
- Rasvaa20,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi