Päärynärusetit
- Valmistusaikaalle 30 min
Helpot ja herkulliset päärynätortut sopivat tarjottavaki pikkujouluihin.
Ainekset
1 pkt (500 g) | voitaikinalevyjä (pakaste) tai |
Täyte | |
---|---|
1 prk (425 g) | päärynänpuolikkaita tai |
4 tl | siirappia tai |
4–5 rkl | mantelirouhetta tai |
Voiteluun | |
kananmuna tai |
Valmistus
alle 30 min
Viipaloi päärynänpuolikkaat 5–6 osaan. Leikkaa voitaikinalevyt kahteen osaan. Leikkaa terävällä veitsellä viillot kahteen vastakkaiseen kulmaan 1 cm:n päähän ulkoreunasta molempien sivujen suuntaisesti, neliön sivujen puoleen väliin saakka.
Aseta jokaisen neliön keskelle 2–3 päärynäviipaletta. Valuta noin 1/3 tl siirappia päärynäviipaleille ja ripottele päälle mantelirouhetta. Pujota vastakkaiset ulkokulmat ristiin toinen toisen alta. Paina kulmat neliön vastakkaisiin kulmiin kiinni.
Voitele munalla ja paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 10 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Myllyn Paras Voitaikina 500 g pakastetaikinaHinta 3,65/kpl7,30/kg
- Pirkka päärynänpuolikkaat mehussa 410g/230gHinta 1,95/kpl8,48/kg
- Jakobsens Luomu tumma agavesiirappi 350gHinta 3,39/kpl9,69/kg
- Pirkka mantelirouhe 125gHinta 2,85/kpl22,80/kg
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Del Monte Päärynänpuolikkaat mehussa 415g/230gHinta 2,59/kpl11,26/kg
- Del Monte päärynänpuolikkaat mehussa 825 g/460 gHinta 4,99/kpl10,85/kg
- Dansukker tumma siirappi 750gHinta 2,59/kpl3,45/kg
- Sallinen Mantelirouhe 100gHinta 2,10/kpl21,00/kg
- Meira Mantelirouhe 250g pussiHinta 6,35/kpl25,40/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min1,5(2 arviota)
- alle 30 min4,4(38 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min4,1(69 arviota)
- alle 30 min4,1(20 arviota)
- alle 30 min4,0(41 arviota)
- alle 30 min