• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Päärynärusetit

Päärynärusetit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 274 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1pkt(500 g)voitaikinalevyjä

Täyte

    • 1prk(425 g)päärynänpuolikkaita
    • 4tlsiirappia
    • 4-5rklmantelirouhetta

Voiteluun

    • kananmuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi päärynänpuolikkaat 5-6 osaan. Leikkaa voitaikinalevyt kahteen osaan. Leikkaa terävällä veitsellä viillot kahteen vastakkaiseen kulmaan 1 cm:n päähän ulkoreunasta molempien sivujen suuntaisesti, neliön sivujen puoleen väliin saakka.
  2. Aseta jokaisen neliön keskelle 2-3 päärynäviipaletta. Valuta noin 1/3 tl siirappia päärynäviipaleille ja ripottele päälle mantelirouhetta. Pujota vastakkaiset ulkokulmat ristiin toinen toisen alta. Paina kulmat neliön vastakkaisiin kulmiin kiinni.
  3. Voitele munalla ja paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 10 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 274 kcal1 140 kJ
  • Proteiinia5,49 g
  • Hiilihydraatteja25,1 g
  • Rasvaa17,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille