
Hilloneliöt
- Annosmäärä10–12 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
Hilloneliöt syntyvät vaivattomasti valmiista taikinasta. Tarjoa kahvin kanssa.
Ainekset
10–12 kpl
1 pkt (500 g) | voitaikinalevyjä (pakaste) tai |
Täyte | |
---|---|
paistonkestävää hilloa tai | |
raesokeria tai | |
mantelirouhetta tai | |
Voiteluun | |
kananmunaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Jaa jäiset (tai sulatetut) taikinalevyt kahteen yhtä suureen osaan. Voitele levyt kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelirouhetta ja raesokeria.
Laita lusikalla hillosilmä neliön keskelle. Paista 225 asteisessa uunissa alimmalla tasolla n. 15 minuuttia.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(69 arviota)
- alle 30 min4,0(41 arviota)
- alle 30 min4,4(38 arviota)
- yli 60 min4,3(12 arviota)
- 30 - 60 min3,7(50 arviota)
- alle 30 min1,5(2 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min