• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
LepakotTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lepakot

N. 0,20€/annos.

  • 12 kpl
  • alle 15 min
  • 505 kcal / 100 g

Ainekset

12 kpl

Valmistus

alle 15 min
  1. Irrota keksin ylä- ja alapuoli toisistaan. Puolita keksit varovasti terävällä veitsellä. Sulata tummasuklaahiput.
  2. Kiinnitä sulatetun suklaan avulla suklaanapin päälle halkaistu keksi lepakon "siiviksi". Kiinnitä lepakolle valkosuklaahiput silmiksi. Pudota valkosuklaahippuihin pieni tippa tummaa suklaata esimerkiksi cocktailtikun avulla, jotta saat niistä silmän näköiset.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 505 kcal2 110 kJ
  • Proteiinia4,93 g
  • Hiilihydraatteja63 g
  • Rasvaa25,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 58 arvostelua