• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lihapullapitaleivät

Lihapullapitaleivät valmistuvat nopeasti. Voit täyttää ne valmiiksi tai jokainen ruokailija kokoaa oman leipänsä.
Lihapullapitaleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 168 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Puolita lihapullat. Suikaloi kuoritut sipulit ja kuullota ne rasvassa. Lisää lihapullat ja paista, kunnes ne ovat kuumentuneet.
  2. Leikkaa tomaatit puoliksi ja edelleen viipaleiksi. Puolita kurkkuviipaleet. Puolita salaatinlehdet tarvittaessa.
  3. Lämmitä pitaleivät paahtimessa tai mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leivät auki taskuiksi.
  4. Levitä pitaleipien sisään kerros aiolia ja salsadippiä.
  5. Täytä pitat lihapullilla, sipulilla, tomaatilla, kurkulla ja salaatilla. Mausta aiolilla, salsalla ja halutessasi jalapenoviipaleilla maun mukaan.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 168 kcal703 kJ
  • Proteiinia7,45 g
  • Hiilihydraatteja22,7 g
  • Rasvaa5,37 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille