Luonnonkalatoast
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kananmunaton
Klassinen tuna melt sandwich muuttuu kotimaiseksi versioksi pizzakalalla, joka on valmistettu suomalaisista järvikaloista. Helpot lämppärit taltuttavat nälän!
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
8 viipaletta | maalaisleipää tai |
1 tlk (150 g/115 g) | tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
1 rkl | tai |
1/2 prk (à 150 g) | tai |
1-2 (100 g) | tomaattia tai |
4 viipaletta | tai |
20 g | voita tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 153 kJ / 276 kcal |
Rasva | 12,4 g |
josta tyydyttynyttä | 6,3 g |
Hiilihydraatit | 28,1 g |
josta sokereita | 1,4 g |
Proteiini | 11,4 g |
Suola | 1,4 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Valuta pizzakala ja mausta sitruunanmehulla ja mustapippurilla.
Voitele puolet leivistä dijonsinapilla.
Jaa ranskankerma kaikille leiville ja voitele leivät tasaisesti.
Jaa pizzakala dijonsinappia sisältävien leipien päälle tasaisesti.
Viipaloi tomaatit ja lisää ne pizzakalan päälle. Lisää vielä lopuksi tomaattien päälle juustoviipale ja paina loput leivät kansiksi.
Kuumenna voi pannulla ja paista leipiä molemmilta puolilta muutaman minuutin ajan, kunnes ne saavat hieman väriä ja juusto sulaa. Voit nostaa toisen, pienemmän paistinpannun, leipien päälle painoksi paiston ajaksi, jos haluat erittäin rapean paistopinnan. Tarjoa heti.