Raparperi-vuohenjuustobruschetat
- Annosmäärä8 kpl
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kananmunaton
Raparperi-vuohenjuustobruschetat syntyvät helposti valmiista raparperisoseesta.
- Kananmunaton
Ainekset
8 kpl
1 pkt (350 g) | raparperisosetta tai |
n. 1/2 tl | tai |
1/2 dl | ruohosipulia hienonnettuna tai |
8 | maalaiskaura- tai paahtoleipäviipaletta tai |
1 pkt (200 g) | tai |
Valmistus
alle 15 min
Sekoita raparperisoseen joukkoon chilimauste ja ruohosipuli.
Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle raparperiseosta. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne leiville. Kuumenna raparperi-vuohenjuustobruschettoja grillivastusten alla 250 asteessa 1–2 minuuttia, kunnes juusto hieman lämpenee. Vinkki! Kokeile raparperihilloketta raparperisoseen tilalla. Katso erillinen ohje: raparperihilloke.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,2(57 arviota)
- alle 15 min
- alle 30 min3,8(22 arviota)
- alle 15 min1,0(5 arviota)
- alle 15 min3,7(21 arviota)
- alle 30 min4,1(7 arviota)
- alle 15 min4,1(13 arviota)
- alle 15 min3,7(25 arviota)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (3 arviota)