Raparperi-vuohenjuustobruschetatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperi-vuohenjuustobruschetat

  • Annosmäärä8 kpl
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Kananmunaton
Raparperi-vuohenjuustobruschetat syntyvät helposti valmiista raparperisoseesta.
  • Kananmunaton

Ainekset

8 kpl
1 pkt (350 g)
 
raparperisosetta
tai
n. 1/2 tl
 
tai
1/2 dl
 
ruohosipulia hienonnettuna
tai
8
 
maalaiskaura- tai paahtoleipäviipaletta
tai
1 pkt (200 g)
 
tai

Valmistus

alle 15 min
Sekoita raparperisoseen joukkoon chilimauste ja ruohosipuli.
Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle raparperiseosta. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne leiville. Kuumenna raparperi-vuohenjuustobruschettoja grillivastusten alla 250 asteessa 1–2 minuuttia, kunnes juusto hieman lämpenee. Vinkki! Kokeile raparperihilloketta raparperisoseen tilalla. Katso erillinen ohje: raparperihilloke.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure 200g
    Hinta 4,79/kpl
    23,95/kg
  • Järvikylä ruohosipuli ruukku Suomi 1lk
    Hinta 1,79/kpl
  • Président Sainte Maure vuohenjuusto 200g
    Hinta 5,09/kpl
    25,45/kg
  • Ste Maure Soignon 180g vuohenmaitojuusto
    Hinta 4,35/kpl
    24,17/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 5,0 (3 arviota)