Raparperi-vuohenjuustobruschetat
- Annosmäärä8 kpl
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kananmunaton
Raparperi-vuohenjuustobruschetat syntyvät helposti valmiista raparperisoseesta.
- Kananmunaton
Ainekset
8 kpl
1 pkt (350 g) | raparperisosetta tai |
n. 1/2 tl | tai |
1/2 dl | ruohosipulia hienonnettuna tai |
8 | maalaiskaura- tai paahtoleipäviipaletta tai |
1 pkt (200 g) | tai |
Valmistus
alle 15 min
Sekoita raparperisoseen joukkoon chilimauste ja ruohosipuli.
Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle raparperiseosta. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne leiville. Kuumenna raparperi-vuohenjuustobruschettoja grillivastusten alla 250 asteessa 1–2 minuuttia, kunnes juusto hieman lämpenee. Vinkki! Kokeile raparperihilloketta raparperisoseen tilalla. Katso erillinen ohje: raparperihilloke.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka suomalainen ruohosipuli ruukussaHinta 1,49/kpl
- Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure 200gHinta 4,79/kpl23,95/kg
- Järvikylä ruohosipuli ruukku Suomi 1lkHinta 1,69/kpl
- Chavroux vuohenjuusto 150g ranskalainenHinta 4,15/kpl27,67/kg
- Président Sainte Maure vuohenjuusto 200gHinta 5,09/kpl25,45/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min
- alle 15 min3,3(9 arviota)
- alle 15 min2,3(28 arviota)
- alle 30 min4,0(6 arviota)
- alle 15 min
- alle 15 min4,3(3 arviota)
- alle 15 min3,6(5 arviota)
- alle 15 min4,6(12 arviota)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (3 arviota)