• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sitruunaleipä kreetalaisittain

Tuunaa maalaisleipä kreetalaisittain sitruunalla ja yrteillä. Tarjoa sitruunaleipä keiton tai salaatin kera.
Sitruunaleipä kreetalaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10 palaa
  • alle 15 min
  • 346 kcal / 100 g

Ainekset

n. 10 palaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa leipä reiluiksi viipaleiksi, mutta jätä viipaleet alareunasta toisiinsa hieman kiinni.
  2. Sekoita öljy, sitruunan mahu ja raastettu kuori sekä yrttisekoitus keskenään. Levitä öljyseosta pullasudilla leipäviipaleiden väliin ja ripottele väleihin myös juustoraastetta.
  3. Paista 200 asteessa 13-15 minuuttia, kunnes leipä on saanut kauniin värin.

Ravintosisältö per 100 g

  • 346 kcal1 450 kJ
  • Proteiinia9,83 g
  • Hiilihydraatteja38,6 g
  • Rasvaa17,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille