Mangoletut
Terveelliset välipalaletut tehdään mangososeesta, rahkasta ja kaurahiutaleista. Paista mangolettuset lettupannulla tai annostele nokareita isolle pannulle.
- 12 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
12 kpl
- 1dlmaitorahkaa
- 1rklhunajaa
- rypsiöljyä paistamiseen
Lisäksi
- mangoa
- vaahterasiirappia
Valmistus
30 - 60 min- Tee taikina. Sekoita kaurahiutaleet ja leivinjauhe kulhossa. Mittaa mangosose, rahka, kananmunat ja hunaja joukkoon. Sekoita huolellisesti.
- Anna taikinan turvota 30 minuuttia, niin lettusista tulee mehevät.
- Kuumenna tilkka rypsiöljyä lettupannussa. Paista lettuja keskilämmöllä, sillä liian kuumassa pannussa letut palavat helposti. Ensimmäiset letut saattavat tarttua kiinni ja hajota, mutta kun löydät oikean lämpötilan ja maltat odottaa kääntämistä tarpeeksi kauan, letut on helppo kääntää. Käytä reilusti rypsiöljyä ja paista lettuja 2-3 minuuttia per puoli.
- Tarjoa letut tuoreiden mangokuutioiden ja vaahterasiirapin kanssa.
Tiesitkö että...
Resepti löytyy myös lasten kokkaussovelluksesta: Carrot Kitchen Appista, jonka voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta!Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi